VW Touran: Tele­fo­niranje

 

Ne propuštajte nijedan razgovor više, ali ipak ostanite fokusirani na saobraćaj. Udobno telefoniranje u toku vožnje obezbjeđuju opcionalni priključci za telefon. Oni nude naročito visok kvalitet govora: zahvaljujući digitalnom procesoru govora, kvalitetnom mikrofonu u nebu krova i zvučnicima automobila. Priključkom na spoljnu antenu prijem je optimalan čak i u kritičnoj pokrivenosti mreže.
U varijanti Comfort mobilni telefon se sa spoljnom antenom povezuje putem induktivnog povezivanja u središnjem naslonu za ruku. To je pravo mjesto za mobilni telefon i nije potrebna kupovina dodatnog kućišta za njega.
U varijanti Premium izvan vozila započeti telefonski moguće je putem Bluetooth-a prenijeti na hands-free uređaj - pod uslovom da Vaš pametni telefon ima Bluetooth® opciju i bežični SIM Access Profile (rSAP). Rukovanje se obavlja putem govornih naredbi, preko multifunkcionalnog upravljača ili infotainment sistema. Alternativno je moguće da se u prorez infotainment sistema ubaci dodatna SIM karticu sa tarifom za podatke.

 

Još više informacija o telefoniranju marke Volkswagen

 

 

Prijemom paketa podataka sa interneta moguće je da, u zavisnosti od tarife operatera mobilne telefonije i posebno prilikom korištenja u inostranstvu, nastanu dodatni troškovi (npr. troškovi u roamingu). Volkswagen pribor preporučuje ugovaranje flatrate podataka sa odgovarajućim operaterom mobilne telefonije.

Zatvori
Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.