Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.

Novi up! Živite svaki trenutak.

Individualan poput Vas.

Novi up! potpuno je prilagodljiv Vašem ličnom stilu i donosi bezbroj novih opcija za individualizaciju i više boja u Vašu svakodnevicu. Na raspolaganju su sada različite boje krova i maski retrovizora kao i aluminijumski naplatci. Istaknuti detalj su LED dnevna svetla i pokazivači pravca u retrovizorima koji su sada dio serijske opreme.

 

 

Jedinstven stil.

Novi up! ostavlja dobar utisak već na prvi pogled, ali ima toga još. Iznenađujuća veličina prostora i komfor koji pruža za do 4 putnika, komandna tabla, ventilacioni otvori i presvlake, sve je to sada dostupno u različitim bojama. Zahvaljujući opcionalnom sistemu za integraciju pametnog telefona i opcionalnom kožnom multifunkcionalnom upravljaču novim modelom up! sve je obuhvaćeno.

Galerija

Doživite novi up! iz raznih perspektiva

Doživite novi up! iz raznih perspektiva

Novi up! sa beats - zvučnim sistemom. Rock'n'Roll u vožnji.

Zvuk u punoj brzini.

Novitet u modelu up! je sound sistem beats američkog audio stručnjaka BeatsAudio™: 8-kanalno pojačalo sistema sa snagom od 300 W opremljeno je digitalnim signalnim procesorom (DSP). Osim sa sound sistemom, Volkswagen konkurira i s paketom opreme beats koji će vas očarati dizajnerskim elementima usklađenih boja.

Zvučni sistem BeatsAudio

Uživanje u muzici.

8- kanalno pojačalo snage 300 W sa digitalnim procesorom signala i 7 zvučnika sa uključenim Subwooferom stvaraju kristalno čiste i prijatne zvukove.*

 

*) Beats, Beats by Dr. Dre, b logo, i BeatsAudio su zaštitni znaci kompanije Beats Electronics, LLC.

Panoramski krov

Open air sezona može da počne.

Otvoreni krov, omiljena muzička numera i sunčevi zraci - šta još možete poželjeti? Na raspolaganju je opcionalni panoramski krovni prozor.

Naplatci

Za savršeno zaokružen nastup.

Sa aluminijskim naplatcima od 15" ulica je vaša pozornica: centralni poklopac točka u boji i precizni elementi odmah privlače pažnju na specijalni model.

Vanjska ogledala.

Izvanredan čak i izvana.

Čak i bez najveće jačine zvuka, vi i vaš up! beats uvijek ćete biti magnet za poglede. Vanjska ogledala u kontrastnoj boji elegantno se razlikuju od boje lakiranja karoserije te naglašavaju harizmatičnu pojavu vozila up! beats.

Unutrašnjost.

Putujte u najvećoj udobnosti.

Detalji kao što je bijela ambijentalna svjetlost, komandna tabla "deep dimension" i sjedišta "beats" u Vašem novom modelu up! pružaju osjećaj stila.  Vrhunski zvuk i sistem integracije pametnog telefona samo upotpunjuju sveobuhvatni doživljaj.

Infotainment

Volkswagen App "maps+more"

Jednostavno online.

Sa aplikacijiom Volkswagen "maps + more" dock vožnja je lakša. Uz odgovarajuću aplikaciju i držač možete koristiti pametni telefon za različite funkcije poput navigacije, kontrolu multimedije, Think Blue ili kao mutifunkcionalni ekran.  

Radio

Muzika čini vožnju još zabavnijom.

Volite pop muziku? Tehno? Ili heavy metal? Novi up! opremljen je novom generacijom infotainment uređaja. Slušajte radio, CD ili MP3 sa pametnog telefona ili playera preko AUX-IN ulaza. Jednostavno, zabavite se!

Sistemi podrške

ParkPilot

Prilikom parkiranja Vam pomaže čulo sluha.

Usko mjesto za parkiranje?  I nema nikoga tko bi vas navodio? Sa opcionalnim sistemom ParkPilot možete slobodno da zaboravite na takvu pomoć. Možda nije najšarmantniji način, ali je zato pouzdan. Sistem ParkPilot je sastavni dio opcionalnog drive pack paketa.

City funkcija kočenja u nuždi

Potpuno opušteni i kad su ceste pune.

Čine savršen par: up! i grad. Ovaj model potpuno je prilagođen urbanom okruženju. Iako to ne očekujemo od njegove klase, ovaj automobil raspolaže opcionalnom City funkcijom kočenja u nuždi. Ona vam može pomoći u smanjenju posljedica sudara.

drive paket

Dopustite da vam pomogne.

Zašto biste se kod modela up! odrekli ugodnosti koje donose sistemi podrške? Opcionalni* drive pack je prepun funkcija koje ubuduće ne biste željeli da Vam nedostaju. Jer ono što mogu mnogo veći automobili, može i mali up!

Efikasnost

Sekvencijalni 5-stepeni mjenjač ASG

Jednostavno prepustite promjenu stepena prijenosa.

Suočite se sasvim opušteno sa hektičnim saobraćajem u gradu - sa opcionalnim sekvencijalnim 5-stepenim mjenjačem ASG*. S njim još uvek možete sami da mijenjate stepene prijenosa ili da to jednostavno prepustite ASG-u.

Motorizacija

Ušteda benzina sa lakoćom.

Spoj male potrošnje i sjajne tehnologije: up! je lagan i štedljiv. Svojim motorima on odgovara najrazličitijim zahtjevima vožnje.

Individualizacija

Unutrašnjost

Najljepše je u modelu up!

Veliki broj mogućnosti za individualizaciju unutrašnjeg prostora. Bilo da se radi o komandnoj tabli, presvlakama sjedišta ili ambijentalnom osvjetljenju, unutrašnjost se može potpuno prilagoditi Vašem ličnom stilu.

Naplatci

Sve se vrti oko vas.

Vi imate vlastiti stil, a novi up! ima prave aluminijumske naplatke za vas. Odaberite između cijelog niza različitih varijanti dizajna: od klasičnih i elegantnih do dinamičnih i sportskih.

Jedinstveni paketi


Otmjen do najsitnijih detalja.

Postanite dizajner i učinite Vaš up! jedinstvenim. Izaberite jedan od tri ponuđena dizajn paketa.

 

 

Komfor

Model sa 4 vrata

Omogućite Vašim putnicima dodatni komfor.

Uz doplatu, up! je na raspolaganju i sa 4 vrata. Na taj način putnici u zadnjem dijelu mogu lakše da uđu u vozilo, a mogu i bolje vidjeti jer je linija stakala niža nego kod modela sa 2 vrata, dok su sjedišta u zadnjem dijelu malo podignuta.

Panoramski pomični i podizni krov

Sezona na otvorenom može početi.

Otvorite krov, pojačajte glasnoću vaše omiljene pjesme i uživajte u sunčevim zrakama - šta biste više mogli poželjeti? Taj će vam užitak omogućiti novi up! beats s opcionalnim raspoloživim podiznim i pomičnim panoramskim krovom!

LED-Dnevna svetla

Detalj sa stilom.

Novi up! izgleda jako dobro, čak i iz daleka se odmah primjećuje. Zahvaljujući LED dnevnim svjetlima povećana je i bezbjednost.

Multifunkcionalni upravljač

Sve pod kontrolom.

Sa opcionalnim multifunkcionalnim upravljačem pored kontrole Vašeg novog modela up!, kontrolišete i radio, media player i telefon bez sklanjanja ruku sa upravljača.

Vaš sljedeći korak.