Za Vas smo rezervirali najbolja mjesta.

Sjedala

Kod izbora dizajna sjedala nalazi se za svakoga ponešto: Presvlake sjedala u osnovnoj opremi su u dizajnu "lane" u titan crnoj boji, u Comfortline opremi u dizajnu "fusion" u sivoj boji sa crtom u sredini.

Dostupno samo za Samsung smartphone uređaje sa GSMA standardom. Preduvjet je opcijski navigacijski sustav "Discover Pro" i opcijski sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa „Keyless Access".

Ukrasne folije mogu, posebice u slučaju direktnog sunčevog zračenja, već nakon 1 do 3 godine ili u jako vrućim klimatskim zonama već unutar 1 godine pokazivati tragove korištenja i starenja. Ako ukrasna folija duže vrijeme ostane na vozilu, mogu nastati vizualne razlike između područja vanjske boje zaštićenog ukrasnom folijom i područja koje nije pokriveno folijom. Ovdje prikazana vozila mogu u nekim detaljima odstupati od aktuelnog BiH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu.

Zatvori
Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju saglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Zatvoriť meni
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim