Snaga dolazi iznutra

T-Roc

Unutrašnjost T-Roca dočekat će vas kvalitetnom opremom. Mekana instrumentna ploča s ukrasnim šavom poboljšava kvalitetnu haptiku digitaliziranog cockpita. Klasične tipke ustupile su mjesto modernim površinama osjetljivima na dodir - također na sportskom multifunkcionalnom upravljaču, serijski dostupnom za liniju opreme R-Line. Uz novu vrijednost u unutrašnjosti pristaju i sjedala: primjerice za liniju opreme Style s kvalitetnim i vizualno atraktivnim presvlakama od materijala Artvelours. Ako želite još veću udobnost, odaberite novooblikovana sjedala od kože s električnim namještanjem u 14 položaja i grijanjem sjedala.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim