Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Novi T-Roc

 1. 1.

  Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Novi oblik suverenosti

Svojim oštrijim vanjskim dizajnom, novom razinom kvalitete i dizajna u unutrašnjosti te poboljšanim tehničkim detaljima novi T-Roc pokazuje samouvjerenost i naglašava svoju snažnu osobnost.

Snaga dolazi iznutra

Saznajte više

Snažan karakter s novim aspektima

Saznajte više

Vaš korisni pratitelj na putovanjima

Saznajte više

Vanjski i unutrašnji dizajn

Dizajn svjetala

Samouvjeren izgled

Novi T-Roc oduševljava svojim novim dizajnom svjetala od prednjeg do stražnjeg dijela vozila: već izdaleka primijetit ćete karakteristična LED glavna svjetla za dnevnu vožnju i moderna, zatamnjena stražnja svjetla. Opcionalna osvijetljena zaštitna rešetka hladnjaka daje poseban izgled markantnom prednjem dijelu vozila. Još dva istaknuta detalja: ambijentalno osvjetljenje sprijeda u unutrašnjosti vozila i projekcija logotipa sa SUV signaturom koja efektno osvjetljava ulazni prostor pri otvaranju prednjih vrata. Za moderan stražnji dio vozila pobrinut će se tamnocrvena stražnja svjetla opcionalno s dinamičnim pokazivačima smjera, čija animirana svjetlosna traka pokazuje smjer. 

ergoActive sjedalo

Najbolje mjesto rezervirano je za vas

Smjestite se i uživajte u vožnji na opcionalnom ergoActive sjedalu koje možete jednostavno prilagoditi svojoj staturi. Time će se vaša leđa rasteretiti, a vi ćete osjetiti visoku razinu udobnosti sjedala i moći ćete se opustiti. Od linije T-Roc Style ergoActive sjedalo opremljeno je presvlakom Artvelours i električnom potporom za kralježnicu s funkcijom masaže. Tako će i vožnja na posao postati pravi wellness izlet. Osim toga, ergoActive sjedalo nudi vam:

 • integrirano grijanje sjedala

 • namjestiv produžetak površine za sjedenje

Multifunkcionalni upravljač

Ovdje se sve okreće oko vas

Uz pomoć multifunkcionalnog upravljača nećete samo upravljati novim modelom T-Roc nego i radiouređajem, media playerom, upravljanjem govornim naredbama, telefonom te prikazom kombiniranog instrumenta Digital Cockpit. Ono je u modelima T-Roc Life i Style po želji grijano, a svojom elegantnom kožnom presvlakom stvorit će ekskluzivan ambijent. A ako se odlučite za T-Roc R-Line, očekuje vas opcionalni grijani sportski multifunkcionalni upravljač s dodirnom funkcijom.

Climatronic s rukovanjem na dodir

Reaguje na vas

Za potpuno ugodnu klimu u novom T-Rocu pobrinut će se opcionalno klima-uređaj "Air Care Climatronic". Upravljački elementi i prikazi sada su digitalizirani, a njima možete upravljati dodirom prsta preko dodirnog displaya - što rukovanje čini izrazito intuitivnim, a cockpitu daje osobito moderan izgled. Za jednostavno i komforno rukovanje tokom vožnje istovremeno će se pobrinuti funkcijske vodeće linije. Tako će savršena temperatura uvijek biti dostupna uz samo jedan dodir.

Povezivost i infotainment

Digital Cockpit

Najvažnije u vidnom polju

Serijski Digital Cockpit u novom T-Rocu objedinjuje sve informacije koje su vam važne na displayu u boji veličine 20,3 cm (8") s atraktivnim grafikama. Tako ćete tokom vožnje moći komotno pristupiti audio funkciji, telefoniji ili sistemima potpora na kombiniranom instrumentu kojim možete rukovati preko multifunkcionalnog upravljača. Svoj T-Roc možete opcionalno opremiti i suistemom Digital Cockpit Pro². Svojim displayom visoke rezolucije veličine 26,04 cm (10,25") pruža vam brojne mogućnosti za individualnu konfiguraciju te dodatne prikaze, primjerice prikaz navigacijske karte neposredno iza upravljača.

Radiouređaj i navigacija

Revolucionarni u pogledu zvuka

Volite slušati muziku tokom vožnje? I želite znati što se događa u svijetu i kad ste na putu? Revolucionarni infotainment dio je ponude u novom modelu T-Roc. Koji ćete odabrati?

Više o radiouređaju i navigaciji

BeatsAudio™ sound sistem

Ovaj zvuk neće ostati neprimijećen

Volite pojačati do daske? S opcionalnim sound sistemom marke Beats by Dre snage 300 W stvorit ćete u svom vozilu pravi doživljaj zvuka koji možete vidjeti i osjetiti. Šest međusobno usklađenih vrhunskih zvučnika pobrinut će se za izvanredan zvuk na svakom mjestu za sjedenje, a dodatni će subwoofer slati svoje izrazito niske basove izravno u vaše tijelo. Upravljanje se provodi putem infotainment sistema³ koji će vas već pri ulasku u vozilo pozdraviti na ekranu Beats by Dre.

Povezivost

Više od bitova i bajtova

Ponuda povezivosti marke Volkswagen omogućuje vam veću udobnost, sigurnost i zabavu. Veza vašeg T-Roca s internetom i smartphoneom dovest će vas opuštenije do odredišta - vi samo morate voziti.

Više o povezivosti

Stvorite svoju sliku novog modela T-Roc

Konfigurisati model T-Roc po želji

Svoje vozilo iz snova možete konfigurisati prema vašim željama i potrebama. U prvom koraku odaberite liniju opreme, farbu i felge. U drugom koraku, možete opremiti svoj T-Roc odgovarajućim interijerom, dizajnerskim elementima, sistemima pomoći i dodatnom opremom.

Neka T-Roc bude vaš T-Roc.

Tehnologija i sistemi podrške

IQ.LIGHT

Još jedan istaknut detalj: inteligentno svjetlo

Nije bitno putujete li tokom dana, po noći ili lošem vremenu: IQ.LIGHT - matrix LED glavna svjetla opcionalno dostupna od linije T-Roc Style pobrinut će se za bolju vidljivost. Dok će "Dynamic Light Assist" pomoći u osvjetljavanju zavojitih dionica uz predviđanje situacija u prometu i neće zasljepljivati promet iz suprotnog smjera ni kod aktiviranih dugih svjetala⁴, pojedinačni LED segmenti vrhunskog svjetlosnog sistema pobrinut će se za bolju raspodjelu svjetla tako što će se ciljano uključiti ili isključiti zavisno od situacijie u vožnji. Time se neće povećati samo vaša sigurnost nego i sigurnost drugih sudionika u prometu.

Front Assist

Trenutak straha? To vaš T-Roc neće doživjeti.

Serijska podrška kočenja u nuždi "Front Assist" sa sistemom prepoznavanja pješaka može vas upozoriti na kritične situacije zbog pješaka i drugih vozila te u hitnim slučajevima čak i automatski zakočiti⁴.

Automatska regulacija razmaka ACC

Gust promet? Bez stresa.

Automatska regulacija razmaka ACC pomaže vam u održavanju prethodno namještene najveće brzine⁵ i razmaka od vozila ispred⁶. Tako u slučaju zastoja vaš novi T-Roc može automatski kočiti i ponovno krenuti (uz opcijonalni automatski mjenjač DSG). ACC se u kombinaciji s opcionalnim navigacijskim sistemom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i podrškom za vožnju zavojima.

Lane Assist

Vaš T-Roc ostaje vjeran svom voznom traku

Tokom monotonih vožnji ipak može doći do opasnih situacija. Ovdje nastupa "Lane Assist": na brzini većoj od 60 km/h može prepoznati napušta li vozilo nehotično vlastiti kolnik¹ te korektivnom podrškom upravljača vratiti pozornost vozača na zbivanja u prometu⁶.

Park Assist

Jednostavno parkiranje

Novi T-Roc s opcionalnom podrškom upravljanja pri parkiranju "Park Assist"⁷ neće vam u prolasku samo reći je li parkirno mjesto dovoljno veliko - nego će i samostalno parkirati umjesto vas⁴ ⁸. Vi samo upravljate papučicom spojke, gasa i kočnice. Ostalo će on učiniti.

 • Senzori registriraju prikladna parkirna mjesta (do maks. 40 km/h). 
 • Za ulazak u bočna parkirna mjesta potrebna je barem dužina vozila plus 80 cm razmaka za manevriranje, dok je za izlazak iz bočnih parkirnih mjesta potrebno barem 25 cm ispred i iza vozila.

 • Za okomita parkirna mjesta mora postojati razmak od minimalno 35 cm s obje strane.

Sistem proaktivne zaštite putnika

Spreman u slučaju nužde

Opcionalno dostupan sistem proaktivne zaštite putnika pazi na vas. On može unaprijed prepoznati opasne situacije s potencijalom za sudar te ovisno o situaciji automatski poduzeti pojedinačne preventivne mjere ili nekoliko njih.⁴

 • Prozori i pomični krov zatvaraju se skoro do kraja kako bi se optimiziralo djelovanje zračnih jastuka,

 • prednji sigurnosni pojasevi brzo se zatežu kako bi fiksirali vozača i suvozača,

 • a uređaj za svjetlosno upozorenje aktivira se nakon/tokom kritične situacije (primjerice tokom zanošenja)

Easy Open & Close

Svakodnevni pomoćnik za jednostavan utovar

Opet su vam ruke pune prtljage? Odsada ćete prtljažnik novog T-Roca moći jednostavno otvarati i zatvarati stopalom. S opcionalnim paketom "Easy Open & Close" sistem "Keyless Access" prepoznat će ključ vozila u vašem džepu. Dovoljan je pokret ispod stražnjeg dijela vozila da se električni poklopac prtljažnika automatski otvori odnosno zatvori. Potpuno je jasno: inovativne tehnologije olakšavaju brojne stvari u svakodnevici.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim