Snažan karakter s novim aspektima

T-Roc

Oštriji SUV dizajn novog T-Roca pokazuje karakter - i to vaš. Za to će se pobrinuti izbor upečatljivih detalja dizajna, primjerice LED glavna svjetla i kromirane letvice koji naglašavaju markantan izgled njegova sportskog prednjeg dijela. Kako biste svoj T-Roc učinili jedinstvenim, dodatno vam na raspolaganju stoji osam vanjskih boja. Vozilo možete po želji dodatno naglasiti kontrastnim krovom i 19" aluminijumskim točkovima¹ "Misano" crne boje. 

Naša su vozila serijski opremljena ljetnim gumama. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim