Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Volkswagen električna mobilnost

Volkswagen električna mobilnost

Budućnost pripada električnoj vožnji

Na vama je da odlučite koja je vrsta vožnje najbolja za vaš život. Nudimo razne pogonske tehnologije koje pružaju užitak, veću efikasnost i manju potrošnju.

Sa e-vozilima potpuno električno na putu: učinkovito i ekonomično.

S potpuno električnim pogonom ostvaruju se mnoge želje. Električna vozila voze se mirno i bez emisija - u isto vrijeme, a pri tome impresioniraju svojom učinkovitošću. E-motori kao inovativna pogonska tehnologija su tihi, slabih vibracija i impresioniraju svojim snažnim okretnim momentom. To znači zadovoljstvo u vožnji od samog početka. 

Budućnost e-mobilnosti

Najbolji način da se predvidi budućnost je da je ponovo osmislite. Zato radimo na inovacijama sutrašnjice i već danas pokazujemo kako je zamišljena mobilnost za autonomnu vožnju.

Sve što trebate znati o električnoj mobilnosti

Imate li još pitanja o elektromobilnosti? Sve što trebate znati o prednostima, kupovini, punjenju i dometu električnog automobila, kao i tehnologiji i održivosti našeg ID-a. Modele možete pronaći ovdje.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim