Povezivost

We Connect

Ako ste od samog početka potpuno umreženi, na raspolaganju vam stoje brojne usluge We Connect. Nakon jednokratne aktivacije i prijave putem svog Volkswagen ID-ja možete se vrlo jednostavno i pri tome besplatno koristiti inovativnim online uslugama.

We Connect¹ zajedno s vašim Volkswagenom vašu će svakodnevicu s jedne strane učiniti ugodnijom, a s druge udobnijom. Usluga vam omogućava pristup važnim informacijama o vozilu te vam pruža udobnost zahvaljujući pozivu za pomoć na cesti i planiranju termina servisa.

A s aplikacijom We Connect App² za vaš smartphone imate pregled važnih podataka o svom novom Volkswagenu i tokom putovanja: provjerite primjerice preostali doseg i jesu li sva vrata i prozori zatvoreni.

Više o uslugama We Connect

We Connect Plus

Cijeli svijet digitalnih usluga i servisa firme Volkswagen podiže povezivost u vašem novom T-Rocu na veću razinu: usluga We Connect Plus¹ po želji nudi dodatne pametne tehnologije. U njih se ubraja i inteligentna navigacija³ preko koje dobivate aktualne prometne informacije o promjenama na dionici približno u stvarnom vremenu i koja vas može upozoriti na prometne smetnje. Zahvaljujući inteligentnom online izračunu rute možete fleksibilno reagirati na promijenjene uslove i pritom se nalaziti na optimiziranoj ruti. Online aktualiziranje karti pobrinut će se da vaše karte ostanu ažurirane. A s najnovijim informacijama o cijenama na benzinskim stanicama i slobodnim parkirnim mjestima u javnim garažama i na javnim parkiralištima na odredište ćete dospjeti još opušteniji.

Više o uslugama We Connect Plus

We Upgrade

Naknadna individualizacija: brojne funkcije s jedne strane imaju mogućnost aktualizacija u novom T-Rocu, a s druge strane mogu se naknadno aktivirati kao funkcije We Upgrade⁴. Tako će se ovisno o opremi ubuduće moći naknadno aktivirati navigacija za radiouređaj "Ready 2 Discover" i rukovanje govornim naredbama.

Više o funkcijama We Upgrade

Streaming & Internet

S uslugama "Streaming & Internet"⁵ ⁶ u svom T-Rocu uživat ćete u svojoj omiljenoj muzici. Dovoljno je da se jednokratno prijavite svojim postojećim pristupnim podacima i uživat ćete u direktnom pristupu putem infotainment sistema u vozilu - bez ikakvih vanjskih uređaja. A s uslugom web-radija⁵ u vozilo stižu sve prednosti internetskog radija - tako traženje i reprodukcija podcasta i radio stanica uživo postaju izrazito jednostavni. Integrirani Wi-Fi hotspot⁵ obezbijedit  će vas i vaše saputnike internetskom vezom i omogućiti pretraživanje na čak osam uređaja.

Wireless App-Connect

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opcionalno dostupna usluga App-Connect.⁷ ⁸ Muzika, poruke, karte ili audio knjige prenose se na display infotainment sistema, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Za povezivanje smartphone uređaja moguća su dva interfejsa: Apple CarPlay i Android Auto firme Google. Posebno ugodno: korištenje interfejsa Apple CarPlay i Android Auto firme Google wireless spajanjem za navigacijske sisteme "Discover Media" i "Discover Pro" te radiouređaj "Ready 2 Discover". 

We Connect

Za korištenje besplatne aplikacije We Connect App potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" s aktiviranom navigacijskom funkcijom ili navigacijskim sustavima "Discover Media" ili "Discover Pro".

We Upgrade

Streaming & Internet

Samo u kombinaciji s radiouređajem "Ready 2 Discover" i navigacijskim sustavima "Discover Media" i "Discover Pro".

App-Connect

Serijski od linije T-Roc Life.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim