Vaš korisni pratitelj na putovanjima

T-Roc

Novi T-Roc dovest će vas opuštenije do odredišta zahvaljujući inovativnim tehnologijama za veću udobnost i sigurnost. U njih se također ubraja opcionalna podrška za vožnju IQ.DRIVE "Travel Assist". Taj inteligentni kopilot prati što se oko vas događa i povećava komfor u vožnji tako što vam pruža podršku u monotonim i napornim situacijama u vožnji. To ga čini idealnim pratiteljem na putovanjima prvenstveno na dugim dionicama.¹

  • IQ.DRIVE "Travel Assist" može osobito na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg.

  • U kombinaciji s opcijonalnim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG opušteno ćete voziti tokom zastoja i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

U okviru granica sustava. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Novi T-Roc

  1. 1.

    Na sljedećim slikama vozila prikazana je dodatna oprema. Nazad

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim