Menü schließen

Rođen sa stavom. T-Roc.

 

Rođen sa stavom.

Prvi Volkswagenov crossover, T-Roc kombinira suverenitet SUV-a i okretnost kompaktnog vozila. Njegov dizajn dokazuje karakter: kvalitetan, orijentiran na detalje i samouvjeren. Uz to, svojim volumenom prtljažnika do 1.290 litara dokazuje da kompaktni dizajn i praktičnost nisu proturječnost.

Oprema i dizajn

Ostavite snažan utisak. Veselite se ekspresivnom dizajnu, brojnim mogućnostima individualizacije i izrazito kvalitetnoj obradi svakog detalja: T-Roc zna kako oduševiti.

Lakiranje u dvije boje

Lakiranje u dvije boje
Istaknite se u masi.

Zato što vam jednoličnost jednostavno ne pristaje. S lakiranjem modela T-Roc Design u dvije boje pokazat ćete svoj stil. Za T-Roc Sport opcionalno vam na raspolaganju stoje crna i Flash crvena boja.

Saznajte više

 

Karakter

Karakter
Pokažite ko ste.

Tražite automobil samostalnog karaktera? S modelom T-Roc vozit ćete se u modernom crossover koji očarava svojim samouvjerenim dizajnom.

Saznajte više

 

Svjetlo

Svjetla
S njim ćete se rado pokazivati.

Danju i noću: koncept svjetala modela T-Roc impresionira svojim samostalnim dizajnom sa svjetlima za dnevnu vožnju koja su markantno integrirana u branike.

Saznajte više

 

T-Roc Sport

T-Roc Sport
Pokažite sportski stav.

S modelom T-Roc Sport ostavit ćete utisak. Ova varijanta opreme oduševljava brojnim sportskim detaljima zbog kojih će srce vozača brže kucati.

Saznajte više

 

T-Roc Design

T-Roc Design
Ekspresivan dizajn za vašu svakodnevicu.

S modelom T-Roc Design razveselit će vas posebno velika sloboda oblikovanja, kako kod karoserije, tako i u unutrašnjosti vozila. T-Roc će savršeno odraziti vašu osobnost.

Saznajte više

 

Doživite T-Roc iz različitih perspektiva.

Novi T-Roc: 360 stepeni

Infotainment.

Svaku vožnju učinite posebnom. Iskoristite vrijeme u svom T-Rocu. Moderni infotainment u T-Rocu informirat će vas o aktuelnim zbivanjima, omogućit će vam telefoniranje pomoću handsfree sistema ili će reproducirati vaše omiljene pjesme i navoditi vas do vašeg odredišta. A ako želite, sistem će vas i poslušati zahvaljujući upravljanju govornim naredbama.

Infotainment

Usluga poziva u nuždi

Natrag

U dobrim ste rukama.

Dobro da je uvijek neko tu za vas: s opcijonalnom uslugom poziva u nuždi Volkswagenova centrala za pozive u nuždi bit će vam dostupna 24 sata na dan pritiskom na crvenu tipku SOS. Kod sudara s aktivacijom zračnih jastuka pomoć će se automatski pozvati.

Povezivost

Natrag

Više ne morate voziti bez interneta.

Internet može biti itekako koristan - tako i u vašem T-Rocu. Opcionalne online Car-Net usluge "Guide & Inform", Car-Net App-Connect i Car-Net "Security & Service" nude puno toga što će vam pomoći u vašoj svakodnevici i nesvakidašnjim situacijama.

Active Info Display

Natrag

Vidite samo one informacije koje želite vidjeti.

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasični prikaz - ekranom visoke rezolucije. Inovativni, moderni kombinirani instrument Active Info Display može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo.

Radio i navigacija

Natrag

Tako ćete uz dobru zabavu zadržati pravac.

U vašem T-Rocu vi odlučuje o svemu. Za to vam na raspolaganju stoje dva radiouređaja s odgovarajućim zvučnicima, tehnikom kojom se jednostavno rukuje i brojnim mogućnostima priključivanja. Ili se možete odlučiti za navigacijski sistem"Discover Media" koji će vam također ispuniti gotovo svaku želju.

Sound sistem beats

Natrag

Želite bas?

Pojačajte do daske - vaš individualni nastup na cesti čeka na vas! Sistem stručnjaka za zvuk Beats Electronics po želji će se pobrinuti za pravi bas u vašem T-Rocu. Naime, on ne dokazuje kako dobar zvuk zvuči samo kada je u pitanju marka slušalice beats by Dr. Dre.

Komforna telefonija

Natrag

Ostanite dobro povezani.

S opcionalnim interfejsom za telefon "Comfort" s funkcijom induktivnog punjenja vaš će se mobilni telefon bežično puniti. Zahvaljujući induktivnom antenskom spajanju vaš će mobilni telefon imati prvorazrednu kvalitetu razgovora. Tako ćete tokom putovanja s lakoćom moći obavljati handsfree razgovore.

Sistemi podrške

Izbjegnite nepotreban stres. Iako ste možda navikli uzimati stvari u svoje ruke: T-Roc vas može rasteretiti u brojnim situacijama. Njegovi će sistemi podrške u najboljem slučaju pomoći čak i u sprječavanju sudara.

Opuštena vožnja

T-Roc će uskočiti umjesto vas.

Sistemima podrške kao što su serijski "Lane Assist", serijska automatska regulacija razmaka ACC, opcionalna podrška kod prometnog zastoja i po želji dostupni "Emergency Assist" nećete se veseliti samo u kritičnim situacijama. Oni će naime vožnju učiniti još ugodnijom i u vašoj svakodnevici.

Saznajte više

Front Assist sa City funkcijom kočenja u nuždi

I kada su ceste pune, ostat ćete potpuno opušteni.

Poželite li i vi katkad imati sistem podrške koji će umjesto vas nadzirati promet ispred vašeg vozila? Sa serijskim sistemom nadzora okoline "Front Assist" uključujući City funkciju kočenja u nuždi i sistem prepoznavanja pješaka putovat ćete opuštenije.

Saznajte više

Park Assist i pomoć pri parkiranju

Osvojite cestu. I slobodno parkirno mjesto.

Parkiranje se vrlo lako može pretvoriti u test strpljivosti. Dobro je što vam opcionalni sistemi podrške pri parkiranju u novom T-Rocu pomažu već kod traženja parkirnog mjesta te na taj način parkiranje čine uvelike jednostavnijim.

Saznajte više

"Blind Spot" senzor s podrškom izlaska iz parkirnog mjesta

Ovako će vam vaš T-Roc pomoći pri promjeni voznog traka i izlasku iz parkirnog mjesta.

Opcionalni "Blind Spot" senzor s podrškom izlaska iz parkirnog mjesta upozorava vas tokom vožnje na vozila u mrtvom uglu u okviru ograničenja sistemaa. Pri izlasku iz parkirnog mjesta vožnjom unatrag senzor nadzire područja bočno i iza vašeg vozila.

Saznajte više

Udobnost

Odgovara vašem životnom stilu: sa svojim komfornim i prostranim konceptom T-Roc vam nudi mnoštvo slobodnog prostora kako bi pokazali svoju osobnost. Tome pridonose i progresivni elementi dizajna te brojne mogućnosti individualizacije.

Individualno oblikovanje

Individualno oblikovanje
Individualan poput vas.

Tačno onako kako želite: unutrašnjost modela T-Roc Design uredite u skladu s vašim željama i pružite joj osobnu notu akcentima u boji.

Više informacija

 

Cockpit

Cockpit
U cockpitu imate sve pod kontrolom.

Dobro došli u cockpit! Ovdje je sve usmjereno na to da da vam svaku vožnju učini ugodnom. Sa serijskim multifunkcionlnim upravljačem možete upravljati s brojnim funkcijama, a da pritom ne morate micati ruke s upravljača.

Više informacija

 

Prostor

Prostor
Sjedite na tronu.

Ko se ne želi zadovoljiti uobičajenim, većinom želi slobodni prostor. Sada ga možete imati! Uprkos kompaktnim vanjskim dimenzijama T-Roc nudi pregršt prostora za putnike i prtljagu. Ugodno povišeni položaj sjedenja predstavlja dodatnu prednost.

Više informacija

 

Udobnost

Udobnost
Raskomotite se.

Uđite i ugodno se osjećajte. U modelu T-Roc očekuju vas komforna sjedala te po želji dostupna, izrazito kvalitetna oprema od kože s akcentima u boji i panoramski pomični krov, kod kojeg će se oči vaših saputnika širom otvoriti.

Više informacija

 

Tehnologija

Učinkovita i fleksibilna poput vas. Vi očekujete snagu - pogotovo od vašeg automobila. Stoga je T-Roc opcionalno dostupan s pogonom 4MOTION za dobru trakciju na gotovo svakoj podlozi, sportskim voznim postrojem za optimizirano upravljanje i adaptivnom regulacijom voznog postroja DCC.

Performanse
Vozni postroj
4MOTION Active Control

Performanse
Zato što cijenite učinkovito iskorištavanje energije.

S modelom T-Roc dosada će biti miljama daleko. To pokazuje i njegov program snažnih motora. Ovdje samo ambiciozni - i kada je štedljivost u pitanju.

Vozni postroj
Odaberite izvrsnu sportsku vezu između automobila i ceste.

Sportski vozni postroj i progresivni upravljač poboljšavaju dinamiku u vožnji kada se želite sportski voziti.

4MOTION Active Control
Ostanite suvereni i kod izazovnih uslova na cesti.

Otkrijte novitete! U kombinaciji s opcionalnim pogonom 4MOTION modela T-Roc podršku će vam pružiti 4MOTION Active Control koji će vam ponuditi precizna namještanja za najrazličitije terene. Pri tome možete u modusu Onroad pomoću odabira profila vožnje odabrati pet profila.

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team