Dolazak u Autostadt

Dolazak letom

Iz Beča, Klagenfurta i Salzburga mogućnost povoljnog leta niskobudžetnim aviokompanijama Air Berlin i TUIfly prema Berlinu, Hannoveru, Hamburgu.

Transfer do Autostadta

S-Bahnom iz zračne luke Hannover do glavne željezničke stanice. Nastavite s ICE ili Interregio. Cijena od 16 EUR, po osobi i ruti. Vrijeme putovanja od glavne željezničke stanice Hannover do Wolfsburga oko 25 minuta. Željeznička stanica Wolfsburg nalazi se izravno nasuprot Autostadta. Do njih možete doći pješice u roku od nekoliko minuta.

Poseban transfer

Ekskluzivno s uslugom vozača Autostadta u VW Phaetonu, Touaregu ili Business Caravelle po cijeni od 128 eura, - svaki put. Vrijeme putovanja oko 50 minuta. Krećete izravno s aerodroma u Hannoveru, a vozač će vas odvesti u vaš hotel u Wolfsburgu.

Dolazak vozom

Pogodna i porodična opcija dolaska je voz. U ÖBB vozovima vrijeme prolazi, a djeca se mogu slobodno kretati. Dakle, u Autostadt stižete bez stresa i možete uživati u Autostadtu bez razmišljanja o skretanjima, taksijima, vozačima i slično!

Dolazak automobilom

Wolfsburg se nalazi na njemačkoj autocesti A2. Vožnja u Autostadt vrlo je jednostavna. Iz Austrije planirajte oko 6 do 8 sati putovanja. Ruta vas vodi iz zapadne Austrije preko Münchena - Nürnberga - Zwickaua - Leipziga - Magdeburga do Wolfsburga, a iz istočne Austrije preko Passaua - Regensburga - Hofa - Leipziga - Magdeburga do Wolfsburga.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Doživite Volkswagen

Staklena manufaktura u Dresdenu, AutoMuseum i obilasci fabrike

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim