Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

App-Connect. Ovako prenesite svoje aplikacije u automobil.

Ovako funkcioniše

Želite sigurno i udobno koristiti aplikacije svog pametnog telefona u vozilu? Zahvaljujući App-Connect to je lako kao nikada do sada. On vam omogućuje udobno upravljanje odabranim aplikacijama i sadržajima direktno u vašem Volkswagenu. Prenosi se na ekran direktno pomoću kabla infotainment sistema vašeg Volkswagena i njime se jednostavno i pregledno može upravljati u vidnom polju. Tako je jednostavno moguće, na primjer pristupiti muzici, novostima, kartama i audio knjigama. Volkswagen nudi tri interfejsa za povezivanje pametnog telefona s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Googleov Android Auto™ i MirrorLink®. Korištenje Apple CarPlay™ i Android Auto™ kompanije Google™ sada je posebno jednostavno za vozila koja smo pripremili za We Connect zahvaljujući bežičnim mogućnostima spajanja na navigacijske sisteme "Discover Media" i "Discover Pro", kao i za "Ready 2 Discover". Kako biste izbjegli odvraćanje pažnje, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. 1)

Vaše App-Connect mogućnosti povezivanja

Apple CarPlay™

Pomoću CarPlay™ kompanije Apple upravljate odabranim aplikacijama sa svoga iPhonea. Za vozila pripremljena za We Connect sada i bežično.

Više o Apple CarPlay™

Android Auto™

Pomoću Android Auto™ kompanije Google™ tokom vožnje možete sigurno upravljati odgovarajućim aplikacijama sa svog pametnog telefona. Za vozila pripremljena za We Connect sada i bežično.*

*Mogućnost bežičnog povezivanja Android Auto™ kompanije Google™ biće kasnije postavljeno kod novog Golfa.

Više o Android Auto™

MirrorLink®

S MirrorLink® više ne morate odustajati od praktičnih aplikacija za volanom.

Više o MirrorLink

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim