Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Dobrodošli u Volkswagen Connectivity Services

Šta je povezivost?

Pomoću ponuda povezivanja Volkswagena digitalizacija pronalazi put do vašeg Volkswagena i pruža vam više komfora, sigurnosti i zabave. Povezivanjem svog vozila s internetom dobivate informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu, podsjetnik za sljedeći servisni interval, streaming i internet radio ili brzu pomoć u slučaju kvara.

Dostupnost i preduslovi pojedinih funkcija zavise od odabrane usluge. 

We Connect i We Connect Start

Sljedeća generacija mobilnih online usluga. U svim vozilima pripremljenim za We Connect ³ kao što je novi Golf, Passat, T-Roc Cabrio te još puno aktuelnih novih vozila Volkswagen od modelske godine 2021 po želji ste online. A s We Connect Start ⁴ također ste na najbolji način povezani s vašim ID. modelom. Zahvaljujući fiksno instaliranoj eSIM kartici vaš Volkswagen odmah je spreman za rad online.

 

Više o We Connect

Registracija za We Connect Start

Registracija i prijava na We Connect Portal

Car‑Net

Pomoću Car-Net mobilnih online usluga brže ćete doći do cilja i bit ćete najbolje informisani. Informacije o saobraćaju u stvarnom vremenu, besplatna parking mjesta i cijene na benzinskim stanicama, sve integrisano u navigaciju s Car-Net "Guide & Inform".

Pomoću vašeg pametnog telefona kao daljinskog upravljača, s Car-Net "Security & Service" putem We Connect aplikacije vaša vrata i prtljažnik daju se jednostavno zaključati i otključati.5)

 Saznajte više

Registracija i prijava na We Connect Portal

 

App-Connect 

Nadogradite svoj Cockpit - App Connect na ekran osjetljiv na dodir vašeg infotainment sistema donosi odabrane aplikacije za pametne telefone: Apple CarPlay™, Android Auto™ Google-a i MirrorLink® -sve tri inovativne tehnologije dostupne su vam i nude dodatne korisne i zabavne funkcije.7)

Saznajte više

 

 

Koje usluge vam stoje na raspolaganju?

Da li je vaš Volkswagen kompatibilan s VW Connect, We Connect ili Car-Net? Ovdje dobivate prvi uvid u to koje su mobilne online usluge dostupne u vozilu po vašem izboru. Verzija softvera vašeg ID. modela se može pronaći u infotainment sistemu vašeg vozila.

Sada provjerite

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim