Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Jednostavno ostanite povezani.

Otkrijte We Connect

Već spremni za sljedeću generaciju mobilnih online usluga: od modela 2021. godine većina trenutnih Volkswagen novih vozila pripremljena je za We Connect. Zahvaljujući trajno instaliranoj eSIM kartici vaš Volkswagen je od samog početka sposoban za rad online. Istovremeno možete spojiti svoj pametni telefon pomoću "We Connect aplikacije" i tako imati pristup određenim funkcijama i statusu vozila. Otkrijte ponude We Connect povezivanja.ž

 

Navigacija

Stignite opušteniji

Saznajte više o saobraćaju u realnom vremenu i oslonite se na najbolju rutu. S našim pametnim asistentima dolazite opuštenije do svog cilja.

 

Saznajte više

 

Komfor

Osjećajte se kao kod kuće

Pošaljite ključ svoga vozila pomoću pametnog telefona. Personalizirajte svoj Volkswagen. Upravljajte svojim stacionarnim grijanjem i drugim praktičnim funkcijama vozila jednostavno pomoću We Connect aplikacije ili koristite unaprijeđeno glasovno upravljanje. Sasvim jednostavno. Pomoću We Connect.

Saznajte više

 

Zabava

Ostanite na programu

Slušajte prijenose uživo putem web radija, pretražujte svoju omiljenu muziku i uživajte u svim mogućnostima WLAN pristupne tačke. Pomoću aplikacije Volkswagen We Connect u svojem infotainment sistemu zabavu podižete na višu razinu.

Saznajte više

 

Sigurnost

Ne prepuštajte ništa slučaju

Oslonite se na automatsku pomoć i lično savjetovanje u hitnom slučaju. Navigirajte za pomoć u slučaju kvara pritiskom na dugme do vaše lokacije. I spavajte noću bolje - zahvaljujući online protuprovalnom sistemu. Možete se osloniti na We Connect. 

Saznajte više

Pregled vozila

Zadržite pregled

Kontrolišite vrata i svjetla u svom Volkswagenu pametnim telefonom. Dozvolite da vam bude pokazano gdje stoji vaš automobil. Optimizirajte svoj način vožnje. I provjerite relevantne podatke o vozilu gdje god da se nalazite. Tako nećete izgubiti iz vida ono što je važno.

Saznajte više

Sve usluge

Jedna registracija, mnogo koristi.

Svaki junak ima svoje pomoćnike. A s uslugama We Connect odmah ih imate čitav niz. Otkrijte, koje usluge najbolje odgovaraju vašoj svakodnevnici i koji preduvjeti moraju biti ispunjeni. Ovdje vidite sve usluge i opcije sažete.

Saznajte više

Ovako aktivirate i koristite We Connect

Ovdje ćete saznati kako da aktivirate mobilne online usluge preko We Connect aplikacije.

Pogledajte upute za aktiviranje

 

We Connect App Download

Doživite sve prednosti We Connect i Car-Netu jednoj aplikaciji. Jednostavno preuzmite We Connect aplikaciju za operativni sistem svog pametnog telefona i spojite je na svoj Volkswagen.

Na App Store 

Na Play Store 

In-Car Shop i In-Car Apps - Ovako to funkcioniše

Kao We Connect korisnik, praktične funkcije i usluge možete kupiti i preuzeti direktno u In-Car trgovini vašeg infotainment sistema. Baš onako, kako ste na to navikli od svog pametnog telefona. Čak i We Connect Plus licencu svog vozila možete sasvim jednostavno produžiti putem In-Car trgovine u We Connect web trgovini i tako iskoristiti cijeli asortiman We Connect mobilnih online usluga još godinu ili dvije. Na taj način možete jednostavno produžiti pretplatu direktno online ili potražiti savjet od svog Volkswagen partnera na licu mjestu, gdje također možete kupiti kupon, koji se također može koristiti za kupovinu digitalnih proizvoda dostupnih u trgovini.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim