Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Zabava.
Zabava na brzoj traci.

Zabava.
Zabava na brzoj traci.

Prilikom vožnje na odmor bit će dosadno? Koristite pristup svim omiljenim uslugama streaminga, internet radija i infotainmenta. Pomoću pristupne tačke za WLAN vaša djeca mogu istovremeno surfati na do osam uređaja- tako da je samo omiljeni program zagarantovan. Zar to ne zvuči dobro?

Streaming usluge Apple Music i Tidal sada vam direktno i jednostavno stoje na raspolaganju putem infotainment sistema vašeg Volkswagena*. Jednostavno se prijavite s vašim postojećim pristupnim podacima i uživajte u najboljoj zabavi za vrijeme vožnje.

* Za korištenje usluge neophodna je dodatna količina podataka. Ovo se može dobiti uz naknadu direktno u vozilu putem vanjskog partnera za usluge mobilne telefonije Cubic Telecom ili putem povezivanja podataka korisnika (povezivanja pametnim telefonom).

Streaming medija

 

Osmišljen da bude hit - iskoristite sada sve prednosti internet radija i u svom Volkswagen vozilu. Pomoću usluge internet radio*, pretraga i reprodukcija radio stanica uživo i epizoda podkasta su dječja igra.

* Zahtijeva privatne podatkovne pakete (Cubic Telecom ili povezivanje sa sopstvenim pametnim telefonom).

Pristupna tačka za WLAN

 

Integrirana pristupna tačka za WLAN* pruža vama i vašim suputnicima stabilnu internetsku vezu i omogućava surfanje do osam uređaja. Kroz praktično preuzimanje podatkovnog paketa preko infotainment sistema, zadržavate kontrolu nad potrošnjom podataka.

* Zahtijeva privatne podatkovne pakete (Cubic Telecom ili povezivanje sa sopstvenim pametnim telefonom).

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim