Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Zabava.
Zabava na brzoj traci.

Zabava.
Zabava na brzoj traci.

Prilikom vožnje na odmor bit će dosadno? Koristite pristup svim omiljenim uslugama streaminga, internet radija i infotainmenta. Pomoću pristupne tačke za WLAN vaša djeca mogu istovremeno surfati na do osam uređaja- tako da je samo omiljeni program zagarantovan. Zar to ne zvuči dobro?

Streaming usluge Apple Music i Tidal sada vam direktno i jednostavno stoje na raspolaganju putem infotainment sistema vašeg Volkswagena*. Jednostavno se prijavite s vašim postojećim pristupnim podacima i uživajte u najboljoj zabavi za vrijeme vožnje.

* Za korištenje usluge neophodna je dodatna količina podataka. Ovo se može dobiti uz naknadu direktno u vozilu putem vanjskog partnera za usluge mobilne telefonije Cubic Telecom ili putem povezivanja podataka korisnika (povezivanja pametnim telefonom).

Streaming medija

 

Osmišljen da bude hit - iskoristite sada sve prednosti internet radija i u svom Volkswagen vozilu. Pomoću usluge internet radio*, pretraga i reprodukcija radio stanica uživo i epizoda podkasta su dječja igra.

* Zahtijeva privatne podatkovne pakete (Cubic Telecom ili povezivanje sa sopstvenim pametnim telefonom).

Pristupna tačka za WLAN

 

Integrirana pristupna tačka za WLAN* pruža vama i vašim suputnicima stabilnu internetsku vezu i omogućava surfanje do osam uređaja. Kroz praktično preuzimanje podatkovnog paketa preko infotainment sistema, zadržavate kontrolu nad potrošnjom podataka.

* Zahtijeva privatne podatkovne pakete (Cubic Telecom ili povezivanje sa sopstvenim pametnim telefonom).

Kako koristiti Streaming & Internet direktno u vašem Volkswagenu.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim