Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Pregled vozila.
Sve što morate znati

Pregled vozila.
Sve što morate znati

Ležite u krevetu i razmišljate: Da li je svjetlo u automobilu isključeno? Jesu li zatvorena vrata? Srećom o tome se više ne morate brinuti. Nego jednostavno provjerite na pametnom telefonu. On će vam takođe sljedećeg jutra povjeriti gdje ste parkirali. I informisati vas o statusu vozila ili predstojećem tehničkom pregledu prije putovanja. Samo voziti morate još sami.

Digitalni priručnik

 

Vaš novi Golf vam nudi razne tehničke funkcije i mogućnosti. Zato se priručnik za novi Golf može pozvati, ne samo kao odštampana knjiga ili priručnik online, već i kao unaprijed instalirana aplikacija direktno u infotainment sistemu vašeg vozila. Pomoću digitalnog priručnika pronađite brze, jasne i razumljive odgovore na svoja pitanja - interaktivno i jednostavno putem We Connect web-portala ili direktno u infotainment sistemu vašeg vozila.

Vrata i svjetlo

 

Uz uslugu "Vrata i svjetlo" provjerite jednostavno putem aplikacije jesu li vrata vašeg Volkswagena zaključana i je li pozicijsko svjetlo isključeno. Dovoljan je kratak pogled za olakšanje.

 

Podaci o vožnji

 

"Podaci o vožnji" analizira svoj način vožnje i nudi vam primjerice informacije o prosječnoj potrošnji.

Parking pozicija

 

Uz uslugu "Parking pozicija" dovoljno je dodirnuti pametni telefon i već se prikazuje mjesto na kojem se vozilo nalazi. I po potrebi opis najkraćeg puta do tog mjesta.

Status vozila

 

Vidljiv sa svih strana: svi relevantni podaci o vozilu. Na primjer, preostali domet, trenutna kilometraža ili napomena da bi akumulator trebalo puniti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim