Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

We Upgrade
Unaprijed programiran za vašu budućnost.

Svako dobro u budućnosti!
Naknadno

We Connect² je vaša ulaznica u svijet najnovije generacije mobilnih online usluga u mnogobrojnim modelima firme Volkswagen. Na raspolaganju su vam brojne We Connect usluge koje su odmah spremne za rad online. Nakon jednokratne aktivacije i prijave svojim Volkswagen ID-om aplikacija We Connect vam čini ne samo prijatnijim nego i jednostavnijim. Novost za vas je pri tome mogućnost da u svojem Volkswagenu i nakon kupovine uključite odabrane nove funkcije. Mogućnost naknadne individualizacije sasvim prema vašim potrebama. I to sasvim jednostavno u vašoj trgovini In-Car-Shop infotainment sistema ili u internetskoj trgovini We Connect Webshop. Kao glavni korisnik aplikacije We Connect ovdje možete pogledati "We Upgrade"¹ pojedinačno dostupne funkcije za svoje vozilo te ih jednostavno direktno kupiti online. 

Vaš Volkswagen uči dok je živ: We Upgrade funkcije vozila pripremljene za We Connect

Navigacija: daje vam pregled puta

 

Želite bolju orijentaciju? Onda naknadno aktivirajte potpune navigacijske funkcije za svoj infortainment sistem "Ready 2 Discover" i unaprijedite svoje vozilo intuitivnom navigacijom. Aktivacijom dobijate integrisanu, intuitivnu navigaciju s 2D prikazom karte za Evropu, prikazom saobraćajnih znakova i pristupom posebnim ciljevima (posebni ciljevi). Ove funkcije trajno su vam dostupne nakon aktiviranja u vozilu i nisu povezane s internet vezom ili We Connect ugovorom. Osim ovih praktičnih offline funkcije, možete pristupiti dodatnim korisnim online uslugama u vezi s We Connect Plus licencom. Tako ćete kao glavni korisnik zahvaljujući online informacijama o saobraćaju, biti informisani o promjenama i opasnostima na ruti gotovo u stvarnom vremenu, a online izračun ruta osigurava optimizirano i proaktivno vođenje do cilja. Zahvaljujući online aktualizaciji karata odabirom postavki "Dijeljenje lokacije" u vašem infotainment sistemu, materijal vaših karata se automatski i stalno ažurira kada je vaše vozilo online.

 

Glasovno upravljanje: "Zdravo Volkswagen"

 

Vaš Volkswagen vas razumije. Obraćanjem sa "Zdravo Volkswagen" ulazite u normalan dijalog - tako se može omogućiti sigurno i udobno upravljanje telefonijom, medijima i navigacijom. Da biste to učinili, aktivirajte glasovno upravljanje u svom infotainment sistemu "Ready 2 Discover" ili "Discover Media" i svojim glasom kontrolišite brojne funkcije svoga vozila. Zavisno od modela vozila i opreme brojnim funkcijama vozila se može upravljati pomoću glasa. Tako se možete u potpunosti koncentrisati na cestu i još više uživati u svojim automobilskim vožnjama.

 

App-Connect3): Prenesite svoje aplikacije u automobil

 

Pomoću App-Connect odabrane aplikacije i sadržaji mogu se direktno prenijeti na ekran infotainment sistema vašeg Volkswagena i njima se može upravljati jednostavno i pregledno u vidnom polju. Tako je jednostavno moguće, na primjer pristupiti muzici, novostima, kartama i audio knjigama. Volkswagen nudi tri interfejsa za povezivanje vašeg pametnog telefona s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Googleov Android Auto™ i MirrorLink®. Osim toga, korištenje Apple CarPlay™, kao i Googleovog Android Auto™ je kao "We Upgrade" funkcija za navigacijski sistem "Discover Media", kao i "Ready 2 Discover" moguće i bežično. Kako biste izbjegli odvraćanje pažnje, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. 

 

Dodatne We Upgrade funkcije za vaš Golf

Automatsko regulisanje odstojanja ACC: Drži odstojanje. I ograničenja brzine.

 

Automatsko regulisanje odstojanja ACC (Adaptive Cruise Control) održava postavljenu brzinu konstantnom do 210 km/h. Kad se vaš Golf približava vozilu, koje vozi ispred, ACC automatski prilagođava brzinu u okviru granica sistema i tako održava postavljeni razmak.

 

Ambijentalno osvjetljenje (višebojno): Za unutarnji mir

 

Dajte svom Golfu više osobnosti. Proširenjem osnovnog ambijentalnog osvjetljenja unutrašnjost se može osvjetljavati zavisno od raspoloženja zahvaljujući individualnom izboru boja. Jer s ambijentalnim osvjetljenjem (višebojnim) na raspolaganju vam je kao "We Upgrade" funkcija napredni paket boja, a time i veći izbor boja za oblikovanje akcenata osvjetljenja. Svejedno da li hladnija ili toplija tipografija, u osvijetljenoj metropoli ili noću kroz tamnu seosku cestu: Pri svakoj vožnji kreirajte drugačiju, prikladnu atmosferu za sebe i svoje putnike.

 

Light Assist: Bez bljeska. U skoro svim situacijama.

 

Regulisanje dugih svjetala "Light Assist" omogućuje noćnu vožnju u Golfu u potpuno novom svjetlu. Pomoću kamere instalirane iza prednjeg vjetrobranskog stakla, Light Assist može prepoznati vozila koja dolaze u susret i vozila koja voze ispred u okviru ograničenja sistema i automatski prebacivati između kratkog i dugog svjetla. Zar to nisu povoljne okolnosti za vas?

 

Pregled funkcija We Upgrade za vaš Volkswagen

Ovdje ćete dobiti prvi oupšteni pregled odabranih funkcija "We Upgrade" koje načelno možete naknadno aktivirati u vozilu po vašoj želji. Uopšteno, vozilo mora raspolagati tehničkim funkcijama i hardverskim komponentama potrebnima za proizvode "We Upgrade". Kako biste saznali koje su funkcije konkretno raspoložive za vaš Volkswagen, pogledajte trgovinu u vozilu u infotainment sistemu. Ovdje glavni korisnik može vidjeti funkcije "We Upgrade" koje su konkretno raspoložive za vozilo.

Golf 8 i varijante modela Ostala vozila s pripremom za „We Connect“
Navigacija Uvodi se kasnije Uvodi se kasnije
Rukovanje govornim naredbama Uvodi se kasnije
App-Connect Uvodi se kasnije
Regulacija dugih svjetala Light Assist -
Ambijentalno osvjetljenje (višebojno) -
Automatska regulacija razmaka ACC -
Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim