Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

We Connect usluge komfor. Kao stvorene za vas.

We Connect usluge komfor. Kao stvorene za vas.

Trebate automobil, ali vaš partner ima ključ? Jednostavno pustite da vam ga pošalje putem pametnog telefona. Zahvaljujući personaliziranju vaše lične postavke se aktiviraju za čas. Osjećajte se kao kod kuće - čak i na putu prema kancelariji: Recite jednostavno "Vozi me na posao" i Volkswagen pokreće navigaciju. Jer vas on razumije bolje nego ikada. To je timski rad.

Online stacionarno grijanje

 

U hladnim danima zagrijte vaš automobil još dok doručkujete. Osim toga, s uslugom online stacionarno grijanje* možete postaviti vrijeme polaska pomoću "We Connect" aplikacije da biste uvijek zatekli zagrijano i odmrznuto vozilo.

* Samo u kombinaciji s opcionalnom opremom stacionarnog grijanja.

 

Mobilni ključ

 

Zbogom traženju ključeva - vaš pametni telefon, kao mobilni ključ* momentalno otvara i pokreće vaš Volkswagen. Pošaljite ostale digitalne ključeve svojim prijateljima i članovima porodice i omogućite im jednostavno korištenje vašeg vozila.

* Dostupan samo s opcionalnim navigacijskim sistemom "Discover Pro" i u kombinaciji s We Connect aplikacijom. Inicijalno za Passat i Arteon na raspolaganju stoji pet, a za Golf nakon kupovine funkcije isto tako pet besplatnih mobilnih ključeva. Mobilni ključevi mogu se otkupiti u prve 4 godine od zaključenja We Connect ugovora. Prenos mobilnog ključa zahtijeva provjeru identiteta pošiljaoca ključa primjenom postupka Volkswagen Ident. Nakon instalacije na kompatibilnom pametnom telefonu, mobilni ključ ima jednogodišnju valjanost povezanu s krajnjim uređajem.

Personaliziranje

 

Vaš Volkswagen vas prepoznaje - i aktivira se nakon postavljanja vašeg VW-računa i početne prijave u vozilo, potpuno automatski i zavisno od opreme aktivira vaše lične postavke u brojnim sistemima, od sjedišta preko svjetla, klime, infotainmenta i navigacije do sistema pomoći vozaču. Maksimalni komfor kod zamjene vozila i za različite korisnike.

Online glasovno upravljanje

 

Pomoću online nadogradnje opcionalnog glasovnog upravljanja dobijate još bolje glasovno upravljanje. Odaberite svoju omiljenu muziku online, glasovnim unosom tražite svoju omiljenu stanicu na internet radiju i iskoristite intuitivni unos odredišta tokom navigacije. Osim toga, u novom Golfu možete i diktirati e-poštu, pustiti da vam se pročita naglas ili upravljati vašim In-Car aplikacijama - bez skidanja pogleda s ceste.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim