Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Navigacija.Vozite još proaktivnije

Navigacija.Vozite još proaktivnije

Na putu ste i nemate puno vremena? Ne brinite se o saobraćaju. Vaš Volkswagen vas upozorava u stvarnom vremenu o zastojima, nesrećama i gradilištima. I proaktivno prilagođava vašu rutu. Po stizanju na cilj, proces parkiranja se jednostavno može pokrenuti u automobilu i platiti bezgotovinski.

Informacije u stvarnom vremenu

 

Pomoću informacija u stvarnom vremenu* vaša navigacija postaje još inteligentnija: s praktičnim informacijama, kao što su online informacije o saobraćaju, -izračun rute, -aktualizacija karata ili -lista posebnih ciljeva ostajete u toku. Stalno ažurirani podaci dat će vam korisne savjete i osigurati najbolju moguću rutu do vaših ciljeva.

* Dostupni u okviru mrežne pokrivenosti odgovarajućeg ponuđača usluga mobilne telefonije.

Parking mjesta 

 

Udobno i bez frustracije potražite javna parking mjesta i garaže u vašoj blizini. Infotainment sistem vašeg Volkswagena vas informiše o cijenama, kapacitetima i radnom vremenu - navigira vas brzo i efikasno do željenog cilja.

 

Benzinske pumpe i stanice za punjenje 

 

Dopustite da vam se prikaže brzi pregled benzinskih pumpi i stanica za punjenje duž vaše rute - uključujući trenutne informacije o cijenama, radnom vremenu i raspoloživosti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim