Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Sigurnost. Brza pomoć na zahtjev

Sigurnost. Brza pomoć na zahtjev

Krenuli ste na izlet i imate kvar na gumi?? Svejedno. No, umjesto da se nervirate, samo aktivirajte poziv zbog kvara i bit će vam pružena pomoć. Čak i ako vaše vozilo zadesi nesreća, u dobrim ste rukama. Jer se u hitnom slučaju automatski poziva pomoć. Bit ćete najbolje zbrinuti i do dolaska spasilaca lično nadgledani. Tako se osjeća sigurnost.

Usluga hitnog poziva

 

Uz uslugu "Usluga hitnog poziva" ste u hitnom slučaju zbrinuti. Jer ako dođe do teških nesreća, na primjer uz aktiviranje vazdušnog jastučića, automatski se zove pomoć. Ako vaš Volkswagen registrira nesreću, usluga uspostavlja vezu s centralom za hitne pozive kompanije Volkswagen i prosljeđuje važne informacije hitnoj službi. Osim toga, imate mogućnost da ručno obavijestite hitnu službu pritiskom na dugme.

Poziv zbog kvara

 

U slučaju kvara na vozilu brzo smo na licu mjesta. Pritiskom na dugme u vozilu možete aktivirati poziv zbog kvara i poslati podatke o poziciji i vozilu hitnoj službi kompanije Volkswagen. Nakon toga će vam jedan zaposlenik pomoći utvrditi uzrok kvara ili vam može po potrebi poslati servisno vozilo ako se problem ne može odmah riješiti.

 

Online protuprovalni sistem

 

Opustite se jer vaš Volkswagen može sam paziti na sebe. U slučaju pokušaja provale, bit ćete obaviješteni putem We Connect aplikacije na vašem pametnom telefonu ili putem e-pošte.*

* Samo u kombinaciji s opcionalnim protuprovalnim sistemom

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim