Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Taigo

Novi Taigo

Nesvakidašnji karakter

Potpuno novi Taigo za sve koji sami stvaraju svoje trendove. Koji ne prihvaćaju nametnute promjene, već radije donose vlastite. Koji ne pokazuju samo stil već i karakter. I koji vide ono nesvakidašnje čak i u svakodnevici.

Potpuno novi Taigo nudi brojne istaknute detalje, a ovdje su tek tri:

R-Line

Linija opreme R-Line pokazuje izvana sportski karakter vašeg modela Taigo.

Više o vanjskom dizajnu

Digital Cockpit

Relevantne informacije na displayu koji se može individualno konfigurisati.

Više o unutrašnjosti

App-Connect Wireless1)2)

Ako želite, svoj smartphone koristite potpuno opušteno dok putujete, čak i bez kabla.

Više o udobnosti

Vanjski dizajn

R-Line

Naglašen sportski karakter

Za sve koji vole sportski duh potpuno novi Taigo s linijom opreme R-Line nudi opremu visoke kvalitete koja se odlikuje dizajnerskim, komfornim i tehnološkim detaljima koji rezultiraju upečatljivim vanjskim dizajnom i unutrašnjošću.

Više o liniji opreme R-Line

Roof paket

Volite kontraste?

Potpuno novi Taigo smjestio je kompaktne dimenzije i odličan dizajn pod isti krov. Vi odlučujete kako će tačno izgledati. Što kažete, primjerice, na crni krov i odgovarajuća kućišta vanjskih ogledala lakirana u crnoj boji? Roof paket dostupan je po želji u liniji opreme Style, uključujući zatamnjena bočna i stražnja stakla. 

Prednji dio vozila

Novi prednji dio vozila

Taigo već na prvi pogled djeluje sportski i moderno. Jedna od značajki: stilski dotjerana LED svjetlosna traka koja se proteže cijelim prednjim dijelom vozila sve do Volkswagenovog logotipa i koja uspijeva stvoriti poveznicu s pripadajućim IQ.LIGHT LED matrix glavnim svjetlima* s impresivnom svjetlosnom signaturom. Svjetla za maglu integrirana su bočno u široki branik.

*Dostupno u sklopu opcijske opreme za liniju opreme Life te u sklopu serijske opreme za linije opreme Style i R-Line.

Stražnji dio vozila

Ekspresivan u svakom pogledu

Padajući stražnji dio vozila s modernom signaturom stražnjih svjetala također ostavlja sportski dojam. Dizajn coupéa naglašen je uskim, tamnocrvenim LED stražnjim svjetlima s kontinuiranom svjetlosnom trakom te pokazuje da potpuno novi Taigo voli ostaviti svakodnevicu iza sebe - od upečatljivog ruba krova do dinamične stražnje maske.

Projekcija svjetla

Upalite diode

Za impresivan izgled potrebno je odgovarajuće osvjetljenje, a njega u novom modelu Taigo imate već u sklopu serijske opreme od linije opreme Life: u obliku projekcije svjetla na tlu pored vozila. Kako ne biste samo dobro izgledali već i sigurno stigli kući, ona će osvijetliti područje ulaza, a Taigo će vam pokazati put uz pomoć funkcija "Leaving Home" i "Coming Home".

Unutrašnjost

Digital Cockpit

Pregled nad onim što je važno

Na cesti je presudan pregled nad onim što je važno. Kombinirani instrument Digital Cockpit prikazuje vam klasične sadržaje poput brzinomjera i brojača kilometara na displayu u boji visoke rezolucije veličine 20,32 cm u sklopu serijske opreme. Prikaz na displayu sistema Digital Cockpit Pro veličine 26,04 cm može se dizajnirati prema vašim individualnim željama. Tako možete, primjerice, odabrati vizualni prikaz svojih sistema podrške za vozača ili kombinaciju navigacijske karte i medijskih sadržaja - i to s atraktivnim grafikama i animacijama.

Innenraum

Einladend innovativ

Unutrašnjost novog modela Taigo izrazit će vam ugodnu dobrodošlicu - uz pomoć izrazito kvalitetne soft touch instrumentne ploče u sklopu serijske opreme, a po želji čak i uz pomoć dekora u boji u liniji opreme Style. Od varijante opreme Life možete jednostavno puniti svoje uređaje na stražnjoj klupi putem USB interfejsa na središnjem naslonu za ruke prednjih sjedala. Međutim, kožni multifunkcionalni upravljač, koji dolazi u sklopu serijske opreme od linije opreme Life, također pokazuje da se sve u ovom cockpitu vrti oko umreženog načina života.

Dizajnerski paket „Visual Green”

Unosi boju

Želite li malo više boje? S našim dizajnerskim paketom "Visual Green" unutrašnjost možete obojiti svježom bojom. Pri ulasku u vozilo dočekat će vas unutrašnjost u svijetloj boji Ceramique sa stilskim dekorativnim umetkom u izvedbi "Visual Green". Odgovarajući zeleni ukrasni šavovi na presvlakama sjedala "Tracks" upotpunjuju signaturu boja. 

Ambijentalno osvjetljenje

Prikazuje vaš cockpit u pravom svjetlu

Bijelo ambijentalno osvjetljenje na prednjim ručicama za otvaranje vrata, dekorativnim letvicama na vratima i na instrumentnoj ploči, koje dolazi u sklopu serijske opreme u linijama opreme Style i R-Line, stvara ugodnu atmosferu u unutrašnjosti uz pomoć direktnog svjetla. Također nešto za vaše oči: LED svjetla za čitanje sprijeda i straga, koja su opcionalno dostupna od linije opreme Life, te LED osvjetljenje prostora za noge, koje je dostupno u sklopu serijske opreme u linijama opreme Style i R-Line i koje osigurava preglednost pri ulasku u vozilo.

Air Care Climatronic

Prava temperatura za sve

Saputnicima je prevruće, a vama prehladno? Zahvaljujući dvozonskoj regulaciji, temperature na vozačevoj i suvozačevoj strani mogu se namjestiti neovisno jedna o drugoj. Klima-uređaj "Air Care Climatronic", koji je opcionalno dostupan od linije opreme Life, može se intuitivno regulirati putem dodirnih površina. I to nije sve: što sporije vozite, ventilator radi tiše. A kad aktivirate pranje stakla ili ubacite u stepen za vožnju unatrag, sistem se automatski prebacuje na zatvoreni optok zraka, pa mirisi ostaju vani. Ukratko: u novom modelu Taigo općenito vlada dobra klima za putovanje.

Varijabilna podnica utovarnog prostora

Nikad lakši utovar

Uprkos kompaktnoj veličini, potpuno novi Taigo nudi impresivan prostor. Kako biste ga mogli optimalno iskoristiti, varijabilna podnica utovarnog prostora osigurava dodatni prostor za odlaganje. Budući da utovarni rub i utovarna površina čine jednu razinu, prtljagu možete posebno lagano utovariti i istovariti. Jednostavno podignite prtljagu do utovarnog ruba i pogurajte je prema unutra ili izvucite. Pritom vam neće smetati ni puni basovi opcijonalnog subwoofera "beats"* koji je ugrađen u udubljenje za rezervni točak i koji tako stvara maksimalni prostor u prtljažniku.

*Sastavni dio opcionalnog sound sistema BeatsAudioTM.

Stvorite svoju sliku novog modela Taigo

Konfigurisati model Taigo po želji

Svoje vozilo iz snova možete konfigurisati prema vašim željama i potrebama. U prvom koraku odaberite liniju opreme, farbu i felge. U drugom koraku, možete opremiti svoj Taigo odgovarajućim interijerom, dizajnerskim elementima, sistemima pomoći i dodatnom opremom.

Neka Taigo bude vaš Taigo.

Udobnost

App-Connect Wireless

Izvucite više iz svog smartphonea

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opcionalno raspoloživa usluga App-Connect.³ ⁴ Muzika, obavijesti, karte ili audio knjige prenose se na display infotainment sistema, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Posebno ugodno: upotreba interfejsa Apple CarPlayTM i Android AutoTM bežičnim spajanjem za opcionalne navigacijske sisteme "Discover Media" i "Discover Pro"⁵ te radiouređaj "Ready 2 Discover"⁶. App-Connect možete također naknadno kupiti i aktivirati putem In-Car-Shopa⁷ svog vozila.  

Bežično punjenje

Bezbrižni i kad zaboravite kabel za punjenje

Za komforno korištenje aplikacija i sadržaja na raspolaganju vam stoji opcionalno raspoloživa usluga App-Connect.³ ⁴ Muzika, obavijesti, karte ili audio knjige prenose se na display infotainment sistema, pa njima možete rukovati unutar svog vidnog polja. Posebno ugodno: upotreba interfejsa Apple CarPlayTM i Android AutoTM bežičnim spajanjem za opcionalne navigacijske sustave "Discover Media" i "Discover Pro"⁵ te radiouređaj "Ready 2 Discover"⁶. App-Connect možete također naknadno kupiti i aktivirati putem In-Car-Shopa⁷ svog vozila.  

Panoramski podizni / pomični krov

Nebeski pogled

Sa svojom ogromnom staklenom površinom, koja se proteže cijelom širinom krova, električni panoramski podizni/pomični krov, koji je opcionalno dostupan od linije opreme Life, pravi je magnet za oči. Još ljepši je neometan pogled na nebo. I slobodan put suncu i svježem zraku. Pritom sami odlučujete koliko sunca i svježeg zraka želite: krov možete podići ili potpuno otvoriti. A ako vam postane presvijetlo, pomoći će vam zatamnjena stakla i izuzetno kvalitetna roleta*.

* Ako odaberete panoramski podizni/pomični krov, uzdužni krovni nosači neće biti moguće odabrati. 

Keyless Access

Taigo, otvori se!

Nemojte gubiti vrijeme na traženje automobilskog ključa po džepovima hlača, torbi ili džepovima jakne: sve dok ga nosite sa sobom i niste udaljeni više od 1,5 metara od svog modela Taigo, vrata i stražnji poklopac automatski će se otključati kao čarobnim štapićem.* Ključ vam nije potreban ni za pokretanje motora. To možete učiniti sasvim jednostavno pritiskom na dugme. A ako se dogodi da "Keyless Access"** ne funkcionira, ključ vjerojatno nije u vašem džepu. Možda vam je ostao na kuhinjskom stolu?

*Sistem Keyless Access pruža vam podršku u okviru ograničenja sistema.
**Opcionalno dostupno od linije opreme Life.

Više informacija o novom modelu Taigo:

Očarava komfornim, sigurnim i modernim detaljima.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim