Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Šta vam je potrebno za korištenje Car-Net.1)

Potrebno vam je

 

Za korištenje usluga Car-Net usluga Guide & Inform potreban vam je navigacijski sistem u vašem Volkswagenu. Tu spadaju "Discover Media" i "Discover Pro", kao i usluga "Innovision Cockpit", koja je dostupna za Touareg.

Za Car-Net paket usluga "Security & Service" potrebna vam je samo usluga hitnog poziva i možete ga već, kao i "App-Connect", neograničeno koristiti ako imate "Composition Media" za radio.

U kombinaciji s navigacijskim sistemom "Discover Pro", preporučujemo vam i telefonski interfejs "Business,, koji vam omogućava da podesite pristupnu tačku za WLAN u vašem Volkswagenu. Tako vaši suputnici i vi imate izrazito dobre prednosti raznovrsnih Car-Net ponuda. Za vaš navigacijski sistem "Discover Media", CarStick LTE 3 brzo i jednostavno pruža internetsku vezu, kao i pristupnu tačku za WLAN u vašem Volkswagenu.

Korištenjem We Connect aplikacije možete upravljati mnogim uslugama pomoću pametnog telefona. Uparen s infotainment sistemom, on također može pružiti pristup internetu, koji vam je potreban za korištenje Car-Neta. Pojedine usluge također zahtijevaju tehničke komponente u vozilu, npr. protuprovalni sistem za uslugu "Online protuprovalni sistem".

Ovisno o vozilu, na raspolaganju vam stoje različiti paketi usluga, koje (ako to niste učinili pri kupovini svog Volkswagena) možete rezervirati putem We Connect portala. Ako tehnički preduslovi nisu ispunjeni, potreban vam je korisnički račun, koji možete postaviti u samo nekoliko koraka.

  • Navigacijski sistem "Discover Media", "Discover Pro" ili "Discover Premium"
  • Radio sistem "Composition Media" (ograničen)
  • Pametni telefon osposobljen za Android™ ili iPhone™ s internetskim pristupom
  • Car-Net paket usluga
  • Volkswagen korisnički račun

Da biste mogli jednostavno koristiti mobilne online usluge s bilo kojeg mjesta, prijavite se na We Connect portal s vašim Volkswagen ID-om i onda se registrujte sa svojim vozilom. Ako još niste napravili Volkswagen ID, portal vas vodi korak po korak kroz registraciju.

Na We Connect Portal

Korištenje preko We Connect aplikacije i We Connect portala

Nakon prijave možete pregledno pozvati i upravljati funkcijama Car-Net usluge na We Connect Portalu ili putem We Connect aplikacije na svom mobilnom krajnjem uređaju. Ovdje možete preuzeti aplikaciju:

Download App Store

Download Google Play

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim