Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. u vidnom polju.
Sveobuhvatno informirani.

ID. u vidnom polju.
Sveobuhvatno informirani.

Stigli ste kući i pitate se je li vaš električni automobil dovoljno napunjen za vožnju idućeg jutra. Srećom da je za odgovor na to pitanje dovoljno posegnuti za smartphoneom, na kojem možete provjeriti status baterije, vrata i svjetla svog ID. modela. Kada temperature padnu u kasnim večernjim satima, aplikacija će vas pravodobno podsjetiti na predgrijavanje baterije¹. Tako idući dan može početi opušteno.

Status vašeg ID. modela 

Putem aplikacije We Connect ID. App² možete vidjeti stanje napunjenosti i doseg vašeg električnog automobila. Niste sigurni jesu li vrata i prozori zatvoreni i je li svjetlo u vašem ID. modelu isključeno? I to ćete saznati ugodno iz fotelje putem aplikacije. Osjećaj koji umiruje.

Položaj parkiranja vašeg ID. modela

Parkirali ste u nepoznatom gradu ili na velikom parkiralištu i zaboravili ste gdje se vozilo točno nalazi? S uslugama We Connect traženju je došao kraj. Aplikacija We Connect ID. App pamti posljednju lokaciju vašeg ID. modela te vas po želji vodi izravno do njega. Time ćete uštedjeti eventualne obilazne putove.

Napomena za temperaturu u vašem ID. modelu 

Niske vanjske temperature mogu utjecati na snagu baterije. Aplikacija We Connect ID. App šalje vam preporuku za predgrijavanje¹ ili punjenje baterije kada vremenska prognoza na vašoj lokaciji postane nepovoljna, a stanje napunjenosti kritično. Pritom vam aplikacija savjetuje da namjestite vrijeme polaska ili napunite svoj ID. kako biste spriječili ograničenje dosega uvjetovano hladnoćom.

Punjenje vašeg ID. modela

Aplikacija We Connect ID. App pretvara vaš smartphone u daljinski upravljač kojim možete praktično pokretati i zaustavljati svoje postupke punjenja. Osim toga, imate pregled preostalog vremena punjenja, aktualnog dosega i stanja napunjenosti svog električnog automobila - čak i ako ne sjedite u njemu.

Digitalna priručna literatura u vašem ID. modelu 

Važne informacije o korištenju sada možete jednostavno pozvati u digitalnoj priručnoj literaturi u infotainment sustavu vašeg ID. modela. Tako ćete u slučaju potrebe dobiti brze odgovore na pitanja o značajkama, online uslugama i sustavima potpora za vozača vašeg električnog automobila. Aktivacija usluga We Connect nije potrebna za inicijalno razdoblje korištenja, ali je preduvjet za nadolazeća aktualiziranja preko infotainment sustava.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim