Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Svijet potpuno umreženih mogućnosti We Connect za ID. modele

Svijet potpuno umreženih mogućnosti We Connect za ID. modele

Dobro došli u online usluge za svoj ID.

We Connect znači izbjeći zastoj na putu prema kući zahvaljujući online prometnim informacijama. Zagrijte unutrašnjost unaprijed već tijekom doručka, otkrijte nove omiljene radiopostaje na web-radiju u vozilu i preslušavajte nastavke podcasta. Ukratko: We Connect dovodi digitalne mogućnosti u vašem ID. modelu na novu razinu. I to s mnoštvom svakodnevnih pametnih pomoćnika koji vam od ID. softvera 3.0 stoje na raspolaganju ovisno o opremi.1

Ima li vaš ID. model pripremu za We Connect i We Connect Plus, saznat ćete odmah s našom provjerom kompatibilnosti.

Inteligentna navigacija

Opuštenije na odredište

Optimizirajte rutu i vrijeme vožnje s online aktualiziranjem karti i preciznim prometnim informacijama gotovo u stvarnom vremenu. Šaljite navigacijska odredišta svom ID. modelu putem aplikacije. Online traženje posebnog odredišta neće vas samo odvesti do posebnih odredišta poput znamenitosti ili restorana, već će vam pružiti brojne korisne informacije zahvaljujući velikoj bazi podataka. Tako si možete uključiti prikaz stanica za punjenje i slobodnih parkirališta. Time će vaša mobilna svakodnevica postati još jednostavnija. I jednostavno bolja. 

Više o navigaciji

Osobni komfor

Po mjeri vaših potreba

Bežičnim updateima održavajte softver svog ID. modela uvijek ažuriranim u skladu s Volkswagen standardima. Upravljajte brojnim infotainment funkcijama i funkcijama vozila putem online rukovanja govornim naredbama.2 I neka vas vozilo dočeka pri ulasku s vašim osobnim komfornim postavkama te željenom temperaturom. Više ugodne klime od ovoga nije moguće.

Više o komforu

Zabavni sadržaji uključeni

Jesmo li već stigli na odredište?

Uživajte u opsežnom prijmu omiljenih radiopostaja i podcasta u okviru pokrivenosti mreže. Proširite svoje vidike i s nepresušnim izborom web-radija krenite na istraživačko putovanje. Prvorazredna zabava dio je ponude u ID. modelu.  

Više o zabavnim sadržajima

Mobilna sigurnost

Vaš ID. pružit će vam dodatnu pomoć

U okviru pokrivenosti 2G/3G mreže pritiskom na gumb aktivirajte pomoć na cesti.³ Automatskim pozivom u nuždi dobit ćete brzu pomoć s osobnom podrškom u slučaju nužde. Tako sigurnosni aspekt nećete prepustiti slučaju. 

Više o sigurnosti

ID. u vidnom polju

Dobro je znati šta je važno

Provjerite doseg svog električnog automobila i uvjerite se da su vrata i prozori zatvoreni te da su pozicijska svjetla isključena - sasvim jednostavno putem aplikacije We Connect ID. App na vašem smartphoneu.⁴ Tako će vam glava biti slobodna za druge stvari.

Više o ID. modelu u vidnom polju

Sve usluge

Pregled

S uslugama We Connect i We Connect Plus u svom ID. modelu moći ćete se služiti cijelim nizom korisnih online usluga koje će vam pružiti podršku i zabaviti vas. Ovdje možete vidjeti našu digitalnu ponudu i pregled odgovarajućih preduvjeta za korištenje. 

Pregled svih usluga

Ovako ćete aktivirati We Connect za svoj ID.

Slijedite naše upute za aktivaciju kako biste se putem aplikacije We Connect ID. App umrežili sa svojim ID. modelom.  

 

Download aplikacije We Connect ID. App

Spojite svoj električni automobil s odabranim funkcijama na daljinu, relevantnim informacijama o vozilu i uslugom punjenja We Charge. Skenirajte kod i učitajte aplikaciju⁴ izravno na svom smartphoneu.

Dodatne funkcije u In-Car-Shopu

Vaš je ID. dobro umrežen. Tako u svom automobilu možete skinuti i aktivirati korisne digitalne proizvode te produžiti postojeće ugovore. U We Connect web-shopu i u In-Car-Shopu, izravno u infotainment sustavu, prikazuju vam se svi proizvodi prikladni za vaš ID. Ako se radi o proizvodu uz plaćanje, aktivacija je moguća odmah po primitku uplate. Jednostavno provjerite podatke i detalje plaćanja i zaključite narudžbu. Nova funkcija bit će raspoloživa s online vezom već pri sljedećem pokretanju električnog vozila.

Povezivost za ID. modele s ID. softverom 2.4 ili starijim

Ako vaš model još nema ID. softver 3.0, možete koristiti online prometne informacije, zabavne sadržaje i funkcije na daljinu iz paketa We Connect Start. 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim