Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Zabava od 0-24. Najbolja zabava u vašem ID. modelu

Zabava od 0-24. Najbolja zabava u vašem ID. modelu

Idete na godišnji odmor svojim električnim automobilom? S internetskom vezom u vašem ID. modelu neće vam biti dosadno na putovanjima. Web-radio nudi vam gotovo nepresušan izbor svjetskih radiopostaja i podcasta - a troškove za količinu podataka za vas će preuzeti Volkswagen u okviru usluga We Connect Plus¹. Tko na internetu radije pretražuje sadržaje, za to može koristiti Wi-Fi hotspot*. Tako će vožnja proteći kao let.

* Zahtijeva privatne podatkovne pakete (Cubic Telecom ili dijeljenje veze s vlastitim smartphoneom).

Web-radio u vašem ID. modelu 

Zahvaljujući web-radiju vaš ID. nudi vam raznovrstan radioprijam. A najbolje je to što troškove za pripadajuću količinu podataka za vas će preuzeti Volkswagen u okviru usluga We Connect Plus. Tako ćete moći preslušavati svoje omiljene radiopostaje online u izboru od oko 40.000 međunarodnih radiostanica ili streamati mnoštvo podcasta koje ćete pronaći u našoj bazi podataka zahvaljujući preglednoj funkciji traženja. 

Wi-Fi hotspot u vašem ID. modelu

Tko vas prati na vašim putovanjima u ID. modelu ne mora se odreći interneta: integrirani Wi-Fi hotspot² omogućava pretraživanje na do osam uređaja istovremeno. Kako biste zadržali pregled nad troškovima, podatkovne pakete možete naručiti od mobilnog operatera "Cubic Telecom" izravno u svom električnom automobilu.

Podatkovni paket operatera "Cubic Telecom" u vašem ID. modelu

Nabavite brzi internet u svom ID. modelu. Preko našeg mobilnog operatera "Cubic Telecom" možete ugovoriti dodatnu količinu podataka za fiksno integriranu eSIM karticu u vozilu kako biste uživali u beskrajnim zabavnim sadržajima putem integriranog Wi-Fi hotspota. Prednost: podatkovni se paketi mogu koristiti u brojnim europskim zemljama. A istovremeno ćete zadržati pregled nad troškovima. 

Više informacija

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim