Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Budite sigurni u pokretu sa dječjim sjedalicama. Dječje sjedalice

Dječije sjedalice su obavezne za najmlađe putnike do 14 godina koji su niži od 1,35 metara. Svako ko ovo zanemari, rizikuje ne samo kaznu - nego što je najvažnije: sigurnost svog djeteta.

Sve Volkswagen originalne dječje sjedalice zadovoljavaju ECE-R44/04 standard

Kako biste svu pažnju posvetili vožnji, važno je znati da su Vaši najmlađi putnici sigurno i udobno smješteni.

Volkswagen dječje sjedalice nisu samo u potpunosti prilagođene vozilu - one također zadovoljavaju i najviše standarde u pogledu njihovih ergonomskih svojstava.

Zbog čega je dječija sjedalica toliko bitna

Uticaj sa posljedicama

Već pri brzini od 50, sila od 750 kg, u slučaju udara, djeluje na dijete težine 30 kg. 

7struko manja opasnost udara

Osigurana djeca imaju 7struko nižu opasnost od udarca.

Mala pukotina, veliki rizik

Čak i najmanja pukotina predstavlja veliki rizik.

Najbolje je kupiti nova dječja sjedišta - ili od rodbine i poznanika, kojima vjerujete. Kada kupujete, vodite računa da dječje sjedište nije staro i udovoljava li trenutnom Pravilniku ECE 44-04. Ovaj je standard zabilježen na pločici ili naljepnici na dječjem sjedalu.

 

Zaštitna podloga za dječju sjedalicu

Optimalna zaštita za sjedala. Jednostavna za čišćenje, s praktičnim džepovima koji nude dodatni prostor za pohranu. Može se koristiti s ISOFIX sjedalicama.

Visoka sigurnost najmlađih.

Svako doba ima svoje posebne potrebe. Zbog toga smo razvili vlastito dječje sjedište za sve uzraste. Svako od njih uvjerava visoku udobnost sjedenja, lako rukovanje i premašuje zahtjeve standardnog ECE-R44 / 04.

Optimalna zaštita – čak i od komplikovane montaže...

Dječje sjedalice iz programa Volkswagen dodatne opreme.
Nježno zaspati ili imati dovoljno prostora za igru: vaše dijete ima različite potrebne ovisne o uzastu u kojem je. Iz tog razloga smo za svaki uzrast napravili posebnu dječju sjedalicu.

Šta je to u čemu se razlikuju?
Oni također pružaju optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara i čak premašuju zahtjeve standarda ECE-R44 / 04. A zahvaljujući ISOFIX pričvršćivanju, savršeno se uklapaju u vaš Volkswagen i mogu se brzo i sigurno instalirati samo jednim klikom. 

Praktična sigurnost.

Go Plus ISOFIX

  • Visoka razina zaštite i udobnosti za novorođene bebe i djecu do 13 kg ili 15 mjeseci starosti. Sustav ISOFIX osigurava da dječja sjedalica i njezin osnovni okvir budu sigurno pričvršćeni na tijelo vozila. Također se može koristiti u vozilima bez ISOFIX pripreme, gdje se pričvršćuje pomoću sigurnosnog pojasa.

G1 ISOFIX DUO plus Top Tether

  • Izvrsna razina sigurnosti i udobnosti za djecu od 9 do 18 kg. Položaj sjedenja može se prilagoditi na više načina. Osim ISOFIX sustava, sjedalica se može dodatno osigurati sa sustavom "TopTether" koji sprječava preokretanje sjedalice u slučaju frontalnog sudara.

G2-3 ISOFIT GTI

  • Siguran i udoban prijevoz djece u dobi od 3 do 12 godina, odnosno 15 do 36 kg. Sjedalica koristi ISOFIX sustav pričvršćivanja. Udobnost putovanja jamče brojne mogućnosti podešavanja visine i nagiba sjedalice, omogućavajući idealan položaj za svako dijete.

Zaštitna podloga za dječju sjedalicu

Optimalna zaštita za sjedala. Jednostavna za čišćenje, s praktičnim džepovima koji nude dodatni prostor za pohranu. Može se koristiti s ISOFIX sjedalicama.

Dodatno unutarnje ogledalo

Za bolju vidljivost, kako biste mogli jednostavno i sigurno vidjeti što radi Vaš najmlađi putnik na stražnjem sjedalu, bez potrebe za okretanjem. Ogledalo se vakuumski pričvršćuje na vjetrobransko staklo. Praktični zglob omogućuje Vam da namjestite ogledalo kako biste vidjeli unutrašnjost vozila ili kao pomoć prilikom parkiranja.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim