Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Popravci i održavanje Karoserija i lak

Popravci i održavanje Karoserija i lak

Želimo vam ugodnu vožnju

Prati automobil u automatskoj praonici ili ručno? Kada polirati vozilo i što kada uočite oštećenja?

Donosimo korisne savjete za njegu vašeg vozila.

Lak.

Lak obliku daje boju. A upravo nas taj lak bode u oči. No, sama boja po izboru ne čini auto. Tu se, međutim, skriva puno više od same boje po izboru. O Volkswagenu po našem izboru poznato je puno toga: model, motor, pogon, oprema - i jasno njegova boja. No, sve dok - katkad i prisilno pod utjecajem vanjskih činitelja - to ne postane vidljivo, nepoznato je što se krije ispod vidljivih slojeva laka. 

Upotreba modernih lakova.

Moderni lakovi su iznimno kvalitetni, te imaju visoku otpornost na vanjske uticaje i dugi vijek trajanja. A pored toga, već se duže vrijeme prilikom lakiranja koriste materijali koji su ekološki prihvatljivi. 

Bez njege nema sreće.

Jasno je da mi sve polažemo na to da održimo sjaj Vašeg Volkswagen-a. To danas nije ni blizu tako teško kao što je bilo prije nekoliko godina. Također, niti jedno pranje u moderno uređenoj autopraonici ne može naškoditi Vašem Volkswagenu. U svoju ćete se pravilnu odluku uvjeriti i kada Vas neko nakon nekoliko godina upita, je li Vaš automobil nov. Učinite nešto dobro za Vaš automobil: s opsežnim programom njege, koji Vam nudi Vaš ovlašteni Volkswagen servis®. 

Usluge.

Nadamo se da do sada niste imali nikakvih problema s Vašim automobilom. No, ako ste ikada imali kakvu ogrebotinu ili nekakvo udubljenje na vozilu, tada Vam preporučujemo da se odmah obratite našem ovlaštenom servisu.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim