Drži vas na voznom traku, a ostale na distanci

IQ.DRIVE Travel Assist

Odlučite li se za IQ.DRIVE Travel Assist¹ ², koji je dostupan od linije opreme Life, potpuno novi Taigo bit će opremljen kapacitivnim kolom upravljača: zahvaljujući površini osjetljivoj na dodir ovaj sustav može samostalno prepoznati držite li vozilo u svakom trenutku doslovno "u ruci".

  • IQ.DRIVE može osobito na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg.¹ ³
  • U kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG opušteno ćete voziti tijekom zastoja i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

 

1) Sastavni dio opcionalnog paketa IQ.DRIVE.

2) U okviru ograničenja sistema. Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sistemom podrške i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

3) Sistem IQ.DRIVE dostupan je samo u kombinaciji s automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.

1) Bestandteil des optionalen IQ.DRIVE Pakets.
2) Im Rahmen der Grenzen des Systems. Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.
3) IQ.DRIVE ist nur in Verbindung mit dem Doppelkupplungsgetriebe DSG erhältlich.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Taigo

Novi Taigo

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim