Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti. Novi Passat.

Veća kvaliteta života zahvaljujući većoj razini udobnosti.

Jeste li i vi među prezaposlenim ljudima koji su često na poslovnim putovanjima ili koji privatno organiziraju porodičnu svakodnevicu? Onda je pouzdano vozilo za vas od velike važnosti. Međutim, novi je Passat puno više od toga: naime, njegov je posao olakšati vama posao. Zahvaljujući njegovim funkcijama s mogućnošću intuitivnog rukovanja svaka će se vožnja pretvoriti u iskustvo s visokom razinom udobnosti.  

Eksterijer Elegancija i dinamika - precizno naglašene.

Uspješna kombinacija sportskih karakteristika i skladnih linija: dinamični dizajn s ekspresivnom signaturom svjetala novom Passatu osigurava suveren i samouvjeren nastup.

Unutrašnjost Unaprijeđen koncept prostora.

Unutrašnja oprema neće se pobrinuti samo za udobnost na visokoj razini već i za ugodan osjećaj u prostoru. U istaknute karakteristike ubrajaju se izrazito kvalitetna sjedala i dekori.

Ambijentalno osvjetljenje Odaberite individualne svjetlosne akcente.

Opcionalno ambijentalno osvjetljenje s mogućnošću namještanja intenziteta pobrinut će se za impresivan i jedinstven osjećaj u prostoru.

Udobnost

Passat na najrazličitije načine impresionira praktičnim funkcijama koje će pridonijeti vašem osjećaju ugode i na dugim i na kratkim dionicama.

Digital Cockpit

Visoka rezolucija i interaktivno rukovanje.

Analogni prikaz stvar je prošlosti. Po želji zamijenite klasične okrugle instrumente ekrane visoke rezolucije. Inovativni Digital Cockpit može vam pružiti informacije koje su puno opsežnije od pukog prikaza brzine i razine napunjenosti spremnika za gorivo..

Saznajte više

Easy Open. Otvaranje prtljažnika laganim pokretom noge.

Zamislite da ste opušteni još prije samog kretanja. S opcionalnim sistemom "Easy Open" električni poklopac prtljažnika možete otvoriti samo jednim pokretom.

Saznajte više

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE kod marke Volkswagen predstavlja sve inteligentne sisteme podrške za vozača. koji već danas postoje, koje ćemo razviti za sutra i koje ćemo istraživati za budućnost. Međutim, IQ.DRIVE istovremeno predstavlja inovativne ideje s jasnim fokusom: na vašoj udobnosti i vašoj sigurnosti.

IQ.DRIVE

Travel Assist

Natrag

Uživajte u udobnosti pritiskom na tipku.

Zamislite da sistemi podrške vašeg Passata djelomično preuzmu vožnju. To bi za vas značilo da se već danas možete udobnije i opuštenije voziti s opcijonalnom podrškom za vožnju „Travel Assist“.

Parkiranje

Natrag

Parkiranje nikada nije bilo lakše.

Čak je i parkiranje stvar prošlosti. S pomoći pri parkiranju koja od linije opreme Comfortline dolazi u sklopu serijske opreme i opcijski dostupnom potporom upravljanja pri parkiranju "Park Assist" izbjeći ćete mukotrpno parkiranje i manevrisanje1 te ćete u svakom trenutku zadržati kontrolu nad svojim vozilom.

Elektromeh. pojačivač sile kočenja

Natrag

Optimiziran za kratke puteve kočenja.

Sa serijskim elektromehaničkim pojačivačem sile kočenja i u kombinaciji sa sistemom nadzora okoline „Front Assist“ sa sistemom prepoznavanja pješaka možete smanjiti put kočenja svog .1 Tako se primjerice može smanjiti rizik od sudara s pješacima.

Front Assist

Natrag

Može otkriti opasnosti prije nego što se pojave.

Sistem može prepoznati pješake na cesti i na vrijeme vas upozoriti. Ako ne reagujete, sistem može automatski zakočiti i tako u idealnom slučaju i u okviru svojih granica spriječiti sudare s pješacima.

Sistem proaktivne zaštite putnika

Natrag

Tako ćete biti sigurni sa svih strana.

Sistem proaktivne zaštite putnika zaštitit će vas u okviru granica sistema u kritičnim situacijama kao što su predstojeći sudari.

Start Video

Svjetska premijera Novi Passat 2019

Infotainment

U vašem novom Passatu vi i vaši saputnici vrlo dobro ćete se zabaviti i biti umreženi. Uživajte u izvrsnom zvuku, intuitivnoj navigaciji i udobnosti podrške za govorne naredbe koja će slušati vaše naredbe.

Čeka vašu naredbu: rukovanje govornim naredbama.

Komunicirajte s automobilom govornim naredbama, a da pritom ne morate micati pogled s ceste. Bez obzira na to birate li svoju omiljenu muziku ili planirate li rutu preko njega - rukovanje govornim naredbama, koje čini dio serijske opreme vašeg infotainment sistema, uvijek će vam pružiti podršku.

Saznajte više

Radiouređaj "Composition". Prepustite se zabavi.

U svom Passatu vi ste glavni urednik programa: sa serijskim radiouređajem "Composition" više nema mjesta za dosadu.

Saznajte više

Tako ćete uz dobru zabavu ostati na pravom putu.

Navigacija.

Opcionalni dostupni navigacijski sistem "Discover Pro" pomoći će vam da sretno stignete do odredišta. Oduševit će vas svestranim infotainmentom i posebnim komfornim karakteristikama kao što je paket Streaming & Internet ili We Connect Plus2.

Saznajte više

Povežite se sa svijetom.

U Passatu ste online. I to na način na koji ste odavno navikli u svojoj svakodnevici - uvijek i svuda, s prijateljima, porodicom i poslovnim partnerima. Fiksno ugrađena eSIM kartica omogućuje vam izravan pristup mobilnim online uslugama i uslugama We Connect. Optimalno i u sklopu serijske opreme. Ostanite dakle informisani i dobro zabavljeni.

We Connect Plus

We Connect Plus. Idući korak povezivosti.

Cijeli svijet digitalnih usluga i usluga firme Volkswagen diže koncept povezivosti na potpuno novu razinu: We Connect Plus2 nudi vam dodatne pametne funkcije, od inteligentne navigacije s informacijama u stvarnom vremenu, media streaminga i web-radija, do upotrebe vašeg pametnog telefona kao daljinskog upravljača za praktične informacije o vozilu - za još više više udobnosti i zabave.

Mobilni ključ

Mobilni ključ. Dijelite svoj Passat s drugima.

Praktično i domišljato: po želji jednostavno i brzo otključajte i pokrenite svoj Mistral pomoću vašeg smartphonea³ kao ključa. Mobilne ključeve možete također poslati prijateljima i članovima obitelji kako biste im omogućili jednostavno korištenje vašeg vozila.

Saznajte više

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim