Nova vodeća snaga

"Travel Assist" može za vas održavati traku i brzinu i pri tome voditi računa o rastojanju u saobračaju uspred vas4. Najnovija verzija omogućava po prvi put asistiranje u vožnji pri brzinu do 250 km/h.

Da biste koristili Car-Net usluge, potreban vam je Volkswagen ID korisnički račun i morate se prijaviti s korisničkim imenom i lozinkom. Nadalje, mora biti zaključen poseban online ugovor s kompanijom Volkswagen AG. Da biste mogli koristiti usluge tokom cijelog roka trajanja, imate 90 dana od primopredaje vozila da registrujete vozilo na portal.volkswagen-we.com. U slučaju kasnije registracije skraćuje se trajanje roka važenja bez naknade. Korištenje mobilnih online usluga Car-Net "Guide & Inform" moguće je samo s opcionalnim funkcijama Discover Media i Discover Pro. Osim toga, potreban vam je mobilni krajnji uređaj, koji podržava internet (npr. pametni telefon) koji ima sposobnost da djeluje kao mobilna pristupna tačka za WLAN. Alternativno se s opcijom telefonskog interfejsa "Business" zajedno s navigacijskim sistemom Discover Pro može koristiti mobilni telefon s profilom za daljinski SIM pristup (rSAP) ili SIM kartica s opcijom za telefon i podatke. Pomoću opcionalnog Car-Stick LTE zajedno s navigacijskim sistemom Discover Media isto tako se može uspostaviti internetska veza za vaš navigacijski uređaj, kao i pristupna tačka za WLAN u vozilu. Car-Net usluge su dostupne samo uz postojeći ili posebno sklopljeni ugovor o korištenju mobilne telefonije između vas i vašeg ponuđača usluga mobilne telefonije i samo unutar pokrivenosti vaše mreže mobilne telefonije. Ovisno o tarifi mobilne telefonije, a posebno pri upotrebi u inostranstvu, prijem podatkovnih paketa s interneta može prouzrokovati dodatne troškove (npr. naknada za roaming). Zbog obima podataka, koji se generišu tokom korištenja Car-Net usluga, preporučuje se paušalno ugovaranje podataka s vašim ponuđačem usluga mobilne telefonije. Za korištenje besplatne We Connect aplikacije, potrebni su vam pametni telefon s odgovarajućim iOS ili Android operativnim sistemom i SIM kartica s opcijom podataka s postojećim ili posebnim ugovorom o mobilnoj telefoniji, koji se treba sklopiti između vas i vašeg ponuđača usluga mobilne telefonije. Dostupnost Car-Net usluga može da varira u zavisnosti od zemlje. Ove usluge uvijek stoje na raspolaganju za ugovoreni rok važenja ugovora i mogu biti podvrgnute izmjenama sadržaja tokom roka važenja ugovora. Više informacija o Car-Netu možete dobiti na portal.volkswagen-we.com i kod vašeg Volkswagen partnera; Informacije o uslovima tarifa mobilne telefonije kod vašeg ponuđača usluga mobilne telefonije.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Cijeli svijet Car-Neta u vašem Touaregu

Cijeli svijet Car-Neta u vašem Touaregu

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim