Poboljšane performanse punjenja

  • Vozila sa baterijama <77 kWh, sa fabički instaliranim ID. software-om 2.3, isporučuju se sa povećanjem snage punjenja.
  • Vozila sa baterijama <77 kWh, sa ID. software-om 2.3 instaliranim "Over-the-Air", primit će povećanje snage punjenja ID. software 3.0 "Over-the-Air".
  • Vozila sa baterijama >=77 kWh, sa fabrički instaliranim ID. software-om 3.0, isporučuju se sa povećanjem snage punjenja.
  • Vozila sa baterijama >=77 kWh, sa software-skom verzijom prije ID. software 3.0, primit će povećanje snage punjenja ID. software-om 3.0 "Over-the-Air".

 

Netto-kapacitet baterije Povećanje snage punjenja 5.);6.)
45 kWh/52 kWh od max. 100 kW do max. 110 kW
58 kWh od max. 100 kW do max. 120 kW
>=77 kWh od max. 125 kW do max. 135 kW

Najveća snaga DC punjenja pri temperaturi okruženja i baterije od oko 23 °C i sa nivoom napunjenosti (SOC) od oko 5 %, npr. na stanici za punjenje Ionity.

5.) Maksimalna snaga punjenja. Različite stanice za punjenje mogu se razlikovati u karakteristikama punjenja iako je kW snaga ista. Osim kW snage stanice za punjenje, maksimalna struja punjenja takođe utiče na količinu energije koja teče. Temperatura okoline i baterije kao stanje napunjenosti utiču na maksimalnu snagu punjenja.

6.) Punjenje sa maksimalnom DC snagom punjenja od 135 kW za varijante baterije Pro i Pro Performance pri temperaturi okoline i baterije od otprilike 23 °C i početnom stanju napunjenosti (SOC) od otprilike 5 %; npr. na Ionity stanici.

 

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim