Personalizacija

Uživajte u pogodnostima sačuvanih podešavanja za više sistema - od položaja sjedenja, klima uređaja, retrovizora, unutrašnjeg osvjetljenja, spoljašnjeg osvjetljenja, parkinga, brisača do sistema za asistenciju vozaču. Prilikom promjene korisničkog ID-a. lična podešavanja se takođe automatski mijenjaju.

Za relevantnog korisnika, podešavanja koja su postavljena prilikom njegovog poslednjeg unosa ili putovanja. Lična podešavanja se čuvaju u Volkswagen korisničkom profilu. Članovi porodice i drugi korisnici automobila takođe mogu, nakon prve registracije kao gosti, lako i jednostavno da kreiraju svoja podešavanja. Zahvaljujući skladištu u oblaku, korisnička podešavanja se mogu brzo i lako sačuvati sa ID-a. i shodno tome biti prenijeti na drugo vozilo.

Preduslovi

  • Volkswagen ID korisnički profil sa važećim We Connect ugovorom i početnom registracijom u vozilu.
  • Aktivan primarni korisnik.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.2
Update

ID. Software 3.2
Update

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim