Izvještaj o stanju vozila

Budite informisani na vrijeme, reagujte brže: myVolkswagen prikazuje odabrane indikatore upozorenja i kontrolne lampice iz vozila, na osnovu kojih možete zatražiti termin servisa kod željenog Volkswagen partnera.

Sa trenutnom verzijom aplikacije Volksvagen, mogu se vidjeti izabrani indikatori upozorenja i kontrolni indikatori.

Informacije:

  • Auto obavještava o porukama upozorenja i događajima u vezi sa održavanjem.

Dokumentacija:

  • Poruke upozorenja iz vozila ili potreba za servisom mogu se vidjeti preko myVolkswagen-a.

Podaci u bilo kom trenutku:

  • Status vozila se može prikazati u bilo kom trenutku iz myVolkswagen-a.

Povećana udobnost:

  • Možete brzo i povoljno da zatražite termin servisa kod Volksvagen partnera ili da vas serviser kontaktira proaktivno. Indikacija potrebe za servisom se prikazuje preko myVolksvagen-a i kontaktira vas na osnovu podataka za kontakt koji ste unijeli (e-mail ili telefon). Tako možete blagovremeno planirati posjetu servisnom centru, na osnovu stanja automobila.

Dostupni kontakti:

  • Slobodan izbor preferiranog Volkswagen servisnog partnera.

Preduslovi

  • Važeći We Connect ugovor i Volkswagen ID korisnički profil.
  • Volkswagen App
  • Za potpunu upotrebu, potrebno je izabrati željenog Volkswagen ovlašćenog servisnog partnera i aktivirati funkciju "Automatsko zakazivanje termina".

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim