Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. SPACE VIZZION

Nova dimenzija električne mobilnosti

Nova dimenzija električne mobilnosti

ID. SPACE VIZZION

Nova dimenzija električne mobilnosti

Kada oblik prati performanse

Sa optimalnom aerodinamikom i najsavremenijom tehnologijom električnog pogona ID. SPACE VIZZION nudi puno prostora za udobnost i beskompromisne performanse. Model otkriva novu klasu automobila koja postavlja standarde u svim oblastima.

Sofisticirana aerodinamika, čista snaga Vanjski dizajn

Svaki aspekt ekspresivne siluete zasnovan je na električnim performansama ID. SPACE VIZZION modela. Posebno je uvjerljiv njegov aerodinamički dizajn, koji omogućava koeficijent otpora od 0,24 i domet do 590 kilometara (WLTP) 1. Posebno dizajnirani otvori za ventilaciju na upečatljivom prednjem dijelu vozila sistematski usmjeravaju strujanje vjetra prema stražnjem dijelu i istovremeno naglašavaju porgresivni dizajn limuzine.

Pogled prema naprijed Digitalni kokpit

Sa novim ID. SPACE VIZZION, brend je po prvi put zamijenio klasičnu kontrolnu tablu naprednim sistemom projekcije sa tehnologijom proširene stvarnosti. Upotpunjen mini ekranom sa osnovnim informacijama, ovaj sistem projektuje važne informacije u vidno polje vozača, nudeći sveobuhvatno, intuitivno korisničko iskustvo. Takođe je upotpunjen interaktivnom ID. rasvjetom. Svjetlo između A stubova, koje komunicira sa vozačem u saobraćaju. Osim toga, infotainment i postavkama vozila se može upravljati na 39,6 cm (15,6 inča),naizgled slobodno lebdećem ekranu osjetljivom na dodir.

Beskonačni prostor Unutrašnji dizajn

Kao što mu ime govori, ID. SPACE VIZZION stvara prostor koji je na nivou viših klasa. Zahvaljujući električnom pogonu koji štedi prostor, dočekat će vas prostrana unutrašnjost sa salonskim karakterom tipičnim za vrhunske limuzine. Visokokvalitetni dizajn interijera također je dosljedno obilježen inovacijama i održivošću. Materijali su napravljeni od održivih sirovina koje, na primjer, potiču od proizvodnje soka od jabuke. ID. SPACE VIZZION tako pokazuje želju za inovacijom u svakom detalju i budi znatiželju za njegovu serijsku proizvodnju u budućnosti.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim