Poboljšanja head-up display-a uz proširenu stvarnost

Novi software dodaje animaciju opcionom head-up display-u proširene stvarnosti (AR) u pozdravnoj riječi. Pored toga, postoje dodatna poboljšanja u pouzdanosti i stabilnosti funkcije.

Head-up display sa proširenom stvarnošću dio je opcionog "Plus" infotainment paketa. Opseg funkcija zavisi od raznih dodatnih opcija, kao što su Travel Assist i "Side Assist" pomoćnik za promjenu trake, navigacioni sistem i ACC sistem automatske kontrole udaljenosti.

Opcioni Head-up display proširene realnosti može da projektuje važne informacije direktno u vidno polje vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti (AR), vidite očitavanja navigacionih podataka tačno tamo gde treba da se krećete ili okrenete. Tako ćete mirnije doći do konačnog cilja.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim