Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Najpoželjniji gradski
SUV modeli

Promotivna ponuda financiranja putem
Porsche Leasinga donosi više za vas.

Vaš novi Volkswagen vas čeka kod naših ovlaštenih partnera uz promotivne uslove financiranja.  

Na vama je samo da odaberete model iz naše bogate ponude i izaberete financiranje u Porsche Leasing promociji:

  • Kamatna stopa 2,99%*

Taigo ili T-Roc. Izaberite svoje vozilo već sada!

Promotivna ponuda vrijedi do 30.06.2024. 

*Ogledni primjer finansiranja putem finansijskog leasinga u iznosu od 50.000,00KM i učešćem od 15% u iznosu od 7.500,00 KM na period od 60 mjeseci. Iznos finansiranja je 42.500,00 KM. Mjesečna leasing naknada prema ovoj ponudi iznosi: 763,48 KM. Ukupno prvo plaćanje prije isporuke predmeta leasinga iznosi 9.337,66 KM i uključuje prvu mjesečnu leasing naknadu od 763,48 KM, neto troškove zaključenja ugovora 1% u iznosu od 427,35 KM, neto troškove provjere korisnika 10,00 KM te PDV na kamatu, neto troškove zaključenja ugovora i troškove provjere korisnika leasinga u iznosu od 636,83 KM. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za tromjesečni EURIBOR i iznosi 2,99 %. Efektivna kamatna stopa (EKS) / Efektivna stopa leasing naknade (ELIN) iznosi 4,29% i uključuje gore navedene troškove i PDV.

Korisnik leasinga izvršava sva plaćanja u KM prema srednjem kursu za EUR na dan plaćanja kod Centralne banke BiH. U ponudu nisu uključeni troškovi kasko osiguranja, troškovi AO i troškovi registracije. Akcijska ponuda važi uz zaključivanje polica autoodgovornosti (AO) te kasko osiguranja preko ASA CENTRAL Osiguranja d.d., za cijelo vrijeme trajanja ugovora o leasingu.

Ponuda je informativnog karaktera i ne obavezuje ni jednu stranu na zaključivanje Ugovora pod navedenim uslovima i može se mijenjati ovisno od procjene boniteta i od ponuđenih sredstava obezbjeđenja. Trajanje ugovora je 60 mjeseci. Godišnji iznos kasko osiguranja u iznosu od 1.475,00 KM.

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim