Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

#ostaniOriginal Volkswagen originalni dijelovi®

#ostaniOriginal Volkswagen originalni dijelovi®

Sigurni, visokokvalitetni i napravljeni samo za Vaš Volkswagen.

Volkswagen Originalni Obnovljeni dijelovi

Visok kvalitet uz niske troškove

Reciklirani na ekološki prihvatljiv način, istim kvalitetom serije, i do 50 posto jeftinije od uporedivih novih dijelova. Za ekonomičan popravak, posebno starijih vozila.

Volkswagen je broj 1. što se tiče povratka i recikliranja starih proizvoda. Ono što je počelo prije desetljeća s pojedinačnim cilindrima, pumpama za gorivo i karburatorima za prvi Beetle razvilo se u najopsežniji program povrata automobila u historiji automobila.

Za nas su od presudne važnosti preradba u istoj kvaliteti serija, ali i ekonomija i ekološki prihvatljiv proces. Naši postupci obrade osiguravaju optimalnu funkcionalnost i sigurnost. Koordinirani su i s razvojnim odjeljenjima serijske proizvodnje. Naši kupci mogu biti zadovoljni što su originalni zamjenski dijelovi i do 40 posto jeftiniji od uporedivih novih dijelova iste kvalitete.

Prednosti Originalnih dijelova

Naše praktično znanje je Vaša sigurnost

Bez obzira na dio koji Vam je potreban za Vaš Volkswagen: Volkswagen Originalni dijelovi® uvijek su u najbržem roku dostupni tamo gdje ih trebate. To osiguravamo svojom uslugom isporuke. Uz našu 15-godišnju garanciju isporuke dijelova bitnih za vožnju, ostajete mobilni i nakon prestanka proizvodnje serije nekog modela.

Vjerujte kompetenciji marke Volkswagen prlikom svog odabira.

Volkswagen Originalni dijelovi®

*Najnovije tehnike

*Najviši standard kvalitete

*Sigurnost bez kompromisa

*Optimalna prikladnost

*Puni asortiman od preko 180.000 Originalnih dijelova za Volkswagen modele

*Odličan omjer uloženog i dobivenog

*2-godišnja garancija na sve nove Volkswagen Originalne dijelove®

 

Sigurna mobilnost

Naša servisna mreža je Vaša sigurnost

Bez obzira na to koji dio za koje vozilo naše široke palete modela trebate: Volkswagen Originalni dijelovi® uvijek su u najbržem mogućem roku tamo gdje su potrebni. To osiguravamo svojim asortimanom od trenutnih 410.000 artikala, našom garancijom isporuke za dijelove nužne za vožnju približno 15 godina po završetku proizvodnje nekog modela i našom brzom uslugom isporuke. Naša servisna mreža  garantuje da uvijek u blizini možete pronaći kompetentnu ugovornu radionicu. I u inostranstvu kao i u Bosni i Hercegovini. Posvuda naravno s našom Garancijom mobilnosti.

Zaštita okoliša

Zatvaranje ciklusa - tako da se ništa ne gubi

Svojim motom i osnovnim načelima ekološke politike Volkswagen koncern preuzima isključivu odgovornost za zaštitu ljudi i okoliša.

I kod prodaje Originalnih dijelova ekološka prihvatljivost i očuvanje prirodnih resursa igraju važnu ulogu. Volkswagen svojim partnerima i kupcima stoga nudi sveobuhvatan katalog usluga koje se protežu od napomena za sigurno rukovanje opasnim materijama do kasnijeg preuzimanja proizvoda za otpad kao i ambalaže.

Logistika

Originalna kvaliteta uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Kako bi naši kupci uvijek i svuda ostali mobilni, ne samo da isporučujemo originalnu kvalitetu, nego i održavamo distribucijsku mrežu, koja spaja cijeli svijet. Diljem svijeta opskrbljujemo vozače oko 70 miliona vozila s preko 24 miliona artikala godišnje. Tako s Volkswagen Originalnim dijelovima® uvijek možete biti potpuno sigurni - gdje god da bili.

Tehnologija

Za razinu kvalitete vrijede isti standardi kao i za serijsku proizvodnju novih dijelova. Orijentacija na proizvodnju novih dijelova odmah uzima u obzir tehničke promjene u istraživanju i razvoju. Naši kupci stoga dobivaju zamjenske dijelove koji su najnoviji. Obrađeni proizvod ima novu kvalitetu dijelova, a samim tim i iste garancije. Sa uštedama do pedeset posto.

Volkswagen Classic dijelovi

Od Bube do Corrada: Sa našim Classic dijelovima će vaš historijski Volkswagen ostati Original.

Jeste li u potrazi za rezervnim dijelovima za vaš Oldtimer?

Onda pitajte svog Volkswagen servisnog partnera i odaberite traženi u paleti od više od 60.000 različitih dijelova. Radujemo se vašoj posjeti i rado ćemo vas posavjetovati.

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim