Poboljšanja režima za održavanje baterije Battery Care Mode

Režim održavanja baterije je funkcija za optimizaciju radnog vijeka visokonaponske baterije u električnim vozilima. Sa aktiviranim režimom održavanja baterije, gornja granica punjenja je ograničena na 80%. Na ovaj način je visokonaponska baterija zaštićena.

Režim održavanja baterije se može otkazati ako je potrebno i baterija se može napuniti do 100% za određeno trenutno punjenje ili za dugotrajan period - kada se koristi timer.

Sa lD. softverom 3.1 dostupne su sljedeće funkcije:

  • Aktiviranje i deaktiviranje režima održavanja baterije preko aplikacije Volkswagen.
  • Ako režim održavanja baterije nije aktivan, u vozilu će se pojaviti poruka sa podsjetnikom. U ovoj poruci, Režim za održavanje baterije se može uključiti, možete tražiti da se prikaže više informacija, ili se može zanemariti. U slučaju da se poruka trajno ignoriše, bit će prikazana poruka u Centru za obavještenja.
  • Ako režim održavanja baterije nije aktiviran, na to će vas podsjetiti prozor u vozilu. U prozoru možete omogućiti režim održavanja baterije, prikazati više informacija ili ih ignorisati. Ako se trajno ignoriše, bit će prikazano obaveštenje u Centru za obavještenja.
  • Ova funkcija je dostupna i za primarnog korisnika i za prijavljenog gosta.

 

Preduslovi

  • Važeći We Connect ugovor, Volkswagen ID korisnički profil i Volkswagen aplikacija.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim