Poboljšanja u planiranju e-rute navigacionog sistema

Sa ID. Software-om 3.1 automobil dobija sledeća poboljšanja:

  • Suspend State of Charge ("SOC"): na osnovu aktivnog planiranja rute, ograničenje naplate postavljeno u meniju punjenja može biti zamijenjeno navigacijom.
  • Revidirana funkcija za filtriranje stanica za punjenje na mapi: prikazane su samo one stanice za punjenje koje ispunjavaju kriterijume pretrage (u dosadašnjim verzijama, stanice za punjenje koje nisu ispunjavale kriterijume su bile prikazane i zasivljene)
  • Dalje poboljšanje pouzdanosti funkcije
  • Opcija izbora opcije "uobičajeni načini plaćanja" ("uobičajeni načini plaćanja") više nije dostupna u podešavanjima automatskog zaustavljanja naplate

Navigacioni sistem sa e-planiranjem ruta za ID automobila. porodica automatski planira potrebna stajališta za punjenje duž rute i automatski ih prilagođava po potrebi. Funkcija je dio navigacije i dostupna je u opcionom Infotainment paketu.

Preduslovi

  • Važeći We Connect Plus ugovor i Volkswagen ID korisnički profil za funkcije navigacije na mreži.
  • Aktivirani podaci o lokaciji i aktivirani "Lični podaci" (Online-Modus)" u podešavanjima privatnosti.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim