Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Update 3.1

Sa software-skim ažuriranjem 3.1, Volkswagen dodaje nove funkcije i poboljšanja koja se odnose na udobnost i uštedu vremena.

ID. Software 3.1 Update

Sa ovim ažuriranjem, vaš ID. model će imati niz novih funkcija i poboljšanja, posebno u pogledu punjenja, što će doprinjeti većoj udobnosti. Ažuriranje je potpuno besplatno za vas i zasniva se uglavnom na povratnim informacijama i željama naših kupaca.

Šta sadrži ID. Software 3.1?

Upravljanje punjenjem i napajanjem

Uključite i napunite

 

Funkcija "Plug & Charge" sada čini punjenje još lakšim: ako je aktivirana, vaš ID. može se provjeriti na javnim stanicama za punjenje i proces punjenja će početi automatski čim se kabal za punjenje poveže sa vozilom bez potrebe za autentifikacijom kartice za punjenje. Da biste koristili funkciju kompatibilne stanice za punjenje, potreban vam je plan punjenja kao što je We Charge Go ili We Charge Plus od Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) koji podržava "Plug & Charge".

Nakon završetka punjanja, vrši se automatsko fakturisanje na osnovu odabranog tarifnog plana. Funkcija "Plug & Charge" se aktivira pomoću We Connect ID-a. u aplikaciji i u podešavanjima punjenja vašeg automobila.

Više o funkcionalnosti

Povezivanje

Personalizacija (poboljšanja)

Ponesite svoja lična podešavanja sa sobom

Za vozila koja imaju fabrički instaliran ID. Update 3.0, lična podešavanja se čuvaju u korisničkom Volkswagen ID profilu, kao što su položaj sjedišta i temperatura, i aktiviraju se kada se prijavite u vozilo.

Kada se korisnik promijeni, podešavanja se automatski prihvataju. Ova podešavanja su sada dostupna i za automobile sa prethodnim ID-om. Ažuriranje software 3.1 pod uslovom da ste prijavljeni u vozilo. Obim prilagođavanja zavisi od raznih dodatnih opcija.

Sprovođenje ažuriranja

Sadržaj ovog ažuriranja software je komponenta ID-a. ažuriranje software 3.2, koje se vrši u ovlašctenom Volkswagen servisu. Detaljne informacije o ID. ažuriranju 3.2 ćete pronaći na sljedećoj stranici.

Više o ID. Software 3.2 update

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim