Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.2
Update

ID. Software 3.2
Update

Update 3.2

Sa software-skim ažuriranjem 3.2, Volkswagen dodaje poboljšanja u personalizaciji i novim funkcionalnostima u oblasti online unosa odredišta i ruta.

ID. Software 3.2 Update

Sa ovim ažuriranjem, vaš ID. model će imati niz novih funkcija i poboljšanja, posebno u pogledu punjenja, što će doprinijeti većoj udobnosti. Ažuriranje je potpuno besplatno za vas i zasniva se uglavnom na povratnim informacijama i željama naših kupaca.

Šta sadrži ID. Software 3.2?

Povezivanje

Personalizacija

Na vozilima koja su isporučena sa fabrički ugrađenim ID. ažuriranjem software 3.0, lična podešavanja za brojne sisteme se čuvaju u korisnikovom Volkswagen ID-u i aktiviraju se kada se korisnik prijavi u vozilo. Tako da ne gubite nepotrebno vrijeme na podešavanja prije nego što krenete na put. Učitavanje, aktiviranje i sinhronizovanje podešavanja se vrši automatski i bez međukoraka. Obim prilagođavanja zavisi od raznih dodatnih opcija.

Više o funkcionalnosti

Infotainment i usluge

Online unos destinacija i ruta

Preko "Online Destination Import" u aplikaciji Volkswagen, možete poslati odredište navigacionom sistemu automobila i na primjer, tražiti odgovarajuću stanicu za punjenje duž rute.

Sa ažuriranjem software 3.2, ova funkcija u automobilu je proširena i uključuje uvoz ruta.

Planirajte svoje rute i omiljene destinacije unaprijed i uštedite vrijeme pristupom ovim informacijama direktno u svom ID-u.

Više o funkcionalnosti

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim