Plug & Charge funkcija

Na osnovu ugovora o naplati, generiše se certifikat. U aplikaciji Volkswagen dobit ćete poruku o dostupnosti certifikata o ugovoru, koji se zatim može ugraditi u vozilo preko We Connect ID aplikacije. Moguće je da aplikacija upravlja sa više sertifikata za ugovore o naplati sa operaterima infrastrukture za naplatu, ali samo jedan specifičan certifikat za ugovor može biti instaliran u vozilo istovremeno.

Plug & Charge se aktivira automatski nakon što se certifikat o ugovoru ugradi u vozilo.

Primarni korisnik može omogućiti ili onemogućiti Plug & Charge u vozilu. Gost korisnik može samo onemogućiti Plug & Charge u vozilu, ali ne i omogućiti.

Preduslovi

  • Ugovor o punjenju koji podržava Plug & Charge.
  • Ugovor o punjenju sa Volkswagen aplikacijom instaliranom u automobilu i aktivni ugovor We Connect.
  • Aplikacija i važeća licenca We Connect.
  • Stanice za punjenje sa podrškom za funkciju Plug & Charge od strane operatera prema ISO 15118-2, koje su pokrivene ugovorom o punjenju.
  • Omogućeno dijeljenje podataka o lokaciji u podešavanjima privatnosti automobila.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

ID. Software 3.1
Update

ID. Software 3.1
Update

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim