Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Od malog vozila do vozila Golf klase Kompakt

Kompaktna vozila u Volkswagenu zaslužuju se pisati velikim početnim slovima. Ne iznenađuje, jer jedan od njih nazvao je cijelu klasu po sebi - bezvremenski Golf. Njegova estetika, kvaliteta, elegancija i vrijednost čina ga poželjnim bez obzira u koju skupinu vozača spadali. I njegova manja braća također udovoljavaju visokim automobilskim zahtjevima.

up!

Mališan za sve.

Stigao je up!grade. Nije ni čudo jer se prilagođava vašim željama. Naši paketi opreme čine ga idealnim saputnikom za gotovo sve što planirate i najpersonalnijim modelom up! ikada.Polo

Snažan karater na svakoj cesti.

Dizajn stražnjeg dijela karakteriziraju jasni rubovi, čiste linije i kompaktni oblik. Stražnja svjetla, reflektori, pa čak i držač registarskih tablica postavljaju nezaboravne naglaske i doprinose činjenici da Polo izgleda odlično i kada ga gledate sa stražnje strane. Sjajna prednja strana čini da Polo izgleda duži, a da ne izgubi kompaktnost. Pojedinosti poput vanjskih ogledala u boji karoserije s integriranim pokazivačima smjera i krovnog spojlera daju dojam dinamičnosti i okretnosti.

 

 

Golf

Inteligentan, umrežen i električan.

Novi Golf predvodi. I pritom postavlja nova mjerila u digitalizaciji na cesti. Inteligentni sistemii asistencije čine svaku vožnju udobnijom i opuštenijom. U kombinaciji s prepoznatljivim osjećajem koje može samo Golf ponuditi.

 

ID.3

Ovdje započinje novo doba.

S modelom ID.3 počinje novo, dinamično doba u svijetu električne mobilnosti. Elektrizirajuće performanse susreću se s revolucionarnim dizajnom i dosegom za svakodnevnu upotrebu. I to za one koji traže promjene. Budućnost je spremna. Pridružite nam se.

 

 

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim