Radiouređaj

Ljepši zvuk

Radiouređaj koji svaku vožnju čini još živahnijom - glazbom ili zanimljivim informacijama. S opsežnim, opcionalno dostupnim navigacijskim sistemom "Discover Pro" imat ćete pristup mobilnim online uslugama We Connect Start te ćete moći uživati u jasnom digitalnom radioprijemu DAB+. U integriranom pretincu interfejsa za telefon "Comfort" vaš je smartphone na sigurnom i može se induktivno puniti. 

Prediktivna navigacija

Radiouređaj se pretvara u navigaciju

Proširenje navigacije za vaš radiouređaj: navigacijski sistem s funkcijom samoučenja po želji pamti često navođena odredišta i pripadajuće preferirane rute. Sistem u pozadini analizira rute i bez ponovnog unošenja odredišta, informira o prometnim smetnjama te vam predlaže alternativne rute.

Update karti

Online aktualiziranje karti – uvijek ažurirane

U novom modelu ID.4 svoje ćete navigacijske karte vrlo jednostavno održavati ažuriranima: najnovije updateove pronaći ćete u našoj bazi podataka nekoliko puta godišnje, i to besplatno i s aktualiziranim isječcima karte iz regija u kojima često putujete. Infotainment sistem ID. modela aktualizira karte automatski i u redovitim intervalima. Tokom vožnje kroz nova područja novi se updateovi prepoznaju proaktivno te se instaliraju u pozadini. Sve što za to trebate je sklopljen ugovor za We Connect Start¹ kako biste bili spojeni s internetom.

1) Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect Start. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect Start s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila putem aplikacije We Connect ID. i korištenje usluga We Connect Start tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.
Korištenje mobilnih online usluga We Connect Start omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže.
Za korištenje besplatne aplikacije We Connect ID. potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.
Raspoloživost pojedinačnih usluga koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o zemljama. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici www.connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

100 % SUV 100 % električan ID.4

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim