IQ.LIGHT

Prilagođen skoro svemu

Novi ID.4 razmišlja s vama. Blistav primjer: stilska, opcionalno dostupna IQ.LIGHT - LED matrix glavna svjetla. Ona sjaje tokom vožnje zahvaljujući dinamičnoj regulaciji dugih svjetala bez zasljepljivanja drugih sudionika u prometu.¹ Kada se približite svom vozilu, glavna će svjetla nakratko zasvijetliti kao da vam žele namignuti, a vama će se učiniti kao da ID.4 posjeduje ljudske osobine.²

1) U okviru granica sustava.
2) U kombinaciji sa sustavom zaključavanja i pokretanja bez ključa "Keyless Access".

Travel Assist i pACC

Drži vas na voznom traku. I druge na dovoljnoj udaljenosti.

S opcionalno dostupnim sistemom "Travel Assist" u vozilu imate izrazito korisnu podršku za vožnju. Naime, on će se pritiskom na tipku pobrinuti za komfor u vožnji¹ ² na visokoj razini tako što će vam pomoći u monotonim i napornim situacijama u vožnji. "Travel Assist" može osobito na autoputu i dobro uređenim brzim cestama umjesto vas zadržavati vozilo na voznom traku i održavati brzinu te paziti na razmak od vozila ispred vašeg. Tako ćete opušteno voziti tokom zastoja i u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima.

Opcionalna automatska regulacija razmaka ACC "stop & go" pomaže vam u održavanju prethodno namještene najveće brzine i razmaka od vozila ispred. ACC se u kombinaciji s opcionalnim navigacijskim sistemom može proširiti prediktivnom regulacijom brzine i podrškom za vožnju zavojima. Tako će vam biti pružena podrška u sprečavanju prekoračenja brzine preuzimanjem službenih ograničenja brzine.¹ Sistem pri tome na temelju navigacijskih podataka o dionici može prilagoditi brzinu vlastitog vozila zavojima, križanjima (skretanjima) i kružnim tokovima.¹

1) U okviru granica sustava.
2) Vozač mora u svakom trenutku biti spreman preuzeti kontrolu nad sustavom potpore i nije oslobođen odgovornosti za opreznu vožnju.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

100 % SUV 100 % električan ID.4

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim