App-Connect

Koristite se svojim aplikacijama i u svom novom Volkswagenu

Želite komforno upravljati svojim aplikacijama na smartphone uređaju iz vozila? Zahvaljujući usluzi App-Connect to je lakše no ikada. Ona vam omogućava da odabranim aplikacijama i sadržajima rukujete izravno iz svog Volkswagena. Oni se prenose na display infotainment sistema, pa njima možete udobno i pregledno rukovati u svom vidnom polju. Tako ćete vrlo jednostavno pristupiti npr. muzici, porukama, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri interfejsa za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ tvrtke Google i MirrorLink®. Apple CarPlay™ i Android Auto™ tvrtke Google možete također koristiti bežično*. Kako bi se spriječilo odvraćanje pozornosti, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U ovom kontekstu imajte također na umu činjenicu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji.
Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja za Apple CarPlay™ pronaći ćete na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/.

*Ovisno o zemlji, modelu i pružatelju telefonskih usluga.

We Connect Start

Potpuna umreženost s vašim modelom ID.4

Digitalne usluge "We Connect Start"¹ čine novi ID.4 umreženim automobilom jer će vaše vozilo putem fiksno integrirane SIM kartice po želji biti online. Tako su dostupne prometne informacije u stvarnom vremenu te stanice za punjenje sa statusom zauzetosti, cijenama i radnim vremenom. Uz odgovarajuću aplikaciju We Connect ID. zadržat ćete pregled nad svojim vozilom, a vaš će smartphone postati daljinski upravljač. Osim toga, s online updateom na daljinu vaše će funkcije uvijek biti ažurirane. Pomoću aplikacije možete vidjeti preostali doseg svog vozila, namjestiti klima-uređaj te pokrenuti i zaustaviti postupak punjenja. "We Connect Start" možete besplatno upotrebljavati tri godine u vozilu ID.4. Tako ćete ostati povezani sa svojim vozilom - bez obzira na to vozite li cestom ili se opuštate kod kuće.

Više informacija

1) Za korištenje usluga We Connect potreban vam je korisnički račun za Volkswagen ID te se morate prijaviti korisničkim imenom i lozinkom u We Connect Start. K tomu treba online putem sklopiti zasebni ugovor za We Connect Start s društvom Volkswagen AG. Nakon primopredaje vozila imate 90 dana za registraciju vozila putem aplikacije We Connect ID. i korištenje usluga We Connect Start tijekom čitavog ugovorenog besplatnog vremena korištenja.
Korištenje mobilnih online usluga We Connect Start omogućeno je putem integrirane internetske veze. Povezane troškove podataka nastale u Europi snosi Volkswagen AG u okviru pokrivenosti mreže.
Za korištenje besplatne aplikacije We Connect ID. potreban je smartphone s prikladnim operativnim sustavom iOS ili Android te SIM kartica s podatkovnom opcijom u okviru postojećeg ili zasebno sklopljenog ugovora između vas i vašeg mobilnog operatera.
Raspoloživost pojedinačnih usluga koje su opisane u paketima može se razlikovati ovisno o zemljama. Usluge su na raspolaganju za vrijeme trajanja ugovora te podliježu sadržajnim izmjenama tijekom razdoblja trajanja ugovora. Detaljnije informacije potražite na stranici www.connect.volkswagen-we.com te kod svog Volkswagen partnera, a informacije o uvjetima mobilnih tarifa kod svog pružatelja mobilnih usluga.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

100 % SUV 100 % električan ID.4

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim