Koristite se svojim aplikacijama i u svom Volkswagenu

App Connect

Želite li sigurno i jednostavno upotrebljavati svoje aplikacije smartphonea u vozilu? Zahvaljujući funkciji App-Connect¹ to je lakše nego ikada do sada. Ona vam omogućuje jednostavno i izravno rukovanje odabranim aplikacijama i sadržajima u vašem Volkswagenu. Kada se prenesu na display infotainment sistema, njima možete jednostavno i pregledno rukovati u vašem vidnom polju. To vam, primjerice, omogućuje izuzetno jednostavan pristup muzici, vijestima, kartama ili audio knjigama. Volkswagen nudi čak tri interfejsa za povezivanje smartphone uređaja s brojnim mogućnostima: Apple CarPlay™, Android Auto™ društva Google i MirrorLink®. Upotreba tehnologije Apple CarPlay™ posebno je jednostavna zahvaljujući mogućnosti bežičnog povezivanja za navigacijske sisteme "Discover Media" i "Discover Pro". Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tokom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U tom kontekstu imajte također na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati zavisno od pojedine zemlje.

1) App-Connect obuhvaća tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink®. Kako bi se spriječilo odvraćanje pažnje vozača, tijekom vožnje mogu se pokrenuti samo certificirane aplikacije. U tom kontekstu imajte također na umu da neke aplikacije nisu u ponudi za sve tri tehnologije te da se raspoloživost ovih tehnologija može razlikovati ovisno o pojedinoj zemlji. Informacije o kompatibilnosti smartphone uređaja potražite na stranici https://webspecial.volkswagen.de/vwinfotainment/hr/hr/index/mobilna-telefonija#/ te dodatno za Apple CarPlay™ na stranici https://www.apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ na stranici https://www.android.com/intl/de_de/auto/ i za MirrorLink® na stranici https://mirrorlink.com/. 

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Arteon

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim