Stići. I prije samog polaska.

ergoComfort sjedala

Sjednite, opustite se i uživajte: ekskluzivna ergoComfort sjedala ne samo da izgledaju otmjeno već su i posebno prilagođena vašim leđima. A zahvaljujući integriranoj funkciji masaže čak će se i vožnja na posao pretvoriti u mali wellness izlet.

  • Opcijonalni sa središnjim dijelovima sjedala i unutrašnjim stranama bočnih dijelova površine za sjedenje od kože "Nappa"

  • Namještanje u 14 položaja s funkcijom masaže i memorije na vozačevoj strani

  • Namjestive podrške za kralježnicu

  • Po želji dodatno s aktivnom klimatizacijom prednjih sjedala za liniju opreme Elegance

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Arteon

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim