Istinska veličina dolazi iznutra

Prostor i prtljažnik

Kako biste se osjećali ugodno u novom Arteonu, samo morate učiniti jedno: ući. Dočekat će vas prostranost koja sportsko elegantni fastback pretvara u limuzinu za svakodnevnu upotrebu. Kao vozač profitirat ćete od podrške koju pružaju brojni sistemi podrške i intuitivno rukovanje u vašem novom Arteonu. Vaši će saputnici posebno biti oduševljeni slobodnim prostorom za noge u prednjem i stražnjem dijelu vozila. Prtljažnik je iznenađujuće prostran za limuzinu te omogućuje vrlo lagan utovar preko velikog stražnjeg poklopca. Udobnost ima važnu ulogu u vašem novom Arteonu.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Arteon

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim