Putujte s lakoćom u prtljažniku

Prtljažnik s funkcijom „Easy Open“

Klasik: stojite s teškom prtljagom ispred prtljažnika i nijedna vam ruka nije slobodna kako biste ga otvorili. Uz funkciju "Easy Open" to možete učiniti pokretom noge jer će sistem prepoznati automobilski ključ u vašem džepu. Dovoljan je tek mali pokret ispod stražnjeg dijela vozila kako bi se poklopac prtljažnika otvorio. Jednako lako će se ponovno zatvoriti nakon pritiska na dugme s unutrašnje strane.

Vozila prikazana na ovim stranicama mogu se prema pojedinim detaljima razlikovati od aktualnog BH programa isporuke. Djelomično je prikazana dodatna oprema uz nadoplatu. Sve gore navedene cijene su neobvezujuće, preporučene cijene, uključujući PDV. U rijetkim slučajevima postoji mogućnost da cijene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cijene. Zadržavamo pravo promjena u modelima, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cijenama. Prikazana vozila moguće je uz nadoplatu dobiti sa dodatnom opremom. Molimo Vas informirajte se prije zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj cijeni vozila.

Zatvori
Izbornik
Zatvoriť meni
Zatvoriti

Novi Arteon

Ups!
Čini se da vaš preglednik nije ažuriran. Možda naša web stranica ne radi optimalno. Većina preglednika (ali ne i MS Internet Explorer 11 i stariji) i dalje radi dobro.

Preporučujemo vam da ažurirate svoj web preglednik!
Najnovija verzija može da obezbjedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala vam na posjeti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim